Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patak Gyömbi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegen szavak, nevek helytelenül, rossz formában terjednek anyanyelvünkben, melyek sajnos a nyilvánosságban hangzanak el. Ennél még súlyosabb, ha magyar szavainkat idegenre cseréljük. No, de tudjuk egyáltalán, melyik magyar s melyik idegen? Fogódzót jelentene a gyök és a…..
A termékenység hónapja.Mivel jelen esetben az év és a hónap is a hármas számot viseli, a női teremtő erőnek, a kreativításnak a legimpulzívabbak a rezgései a hónap minden napján.Gondolkodásotokban és érzelmeitekben is használjátok ki ezt az óriási energiát.Teremtsetek…..
Február 22. hétfő  Ugye rögtön látjuk, hogy a nap száma (22) ami mesterszám :)… …a Nagy Építőmestert jelöli, aki korlátlan képességekkel rendelkezik, cselekszik… Mivel a külvilág felé mutatott viselkedésünkre vonatkozik, ezért azt jelenti, hogy…..
Patak Gyömbi 2010.02.22 15:53:57
Nevedben a Sorsod 2010 2010.01.03 21:13:00
Mit hoz a 2010-es év ?Ez az év a női teremtőerő éve !Hármas év.Védelmező és biztonságot adó felelőségteljes anya. A fejlődést, gyarapodást és az anyaságot is jelenti. Kézzelfogható szaporodást, anyagiakban..."aprónépben"  :)Sikereket...eredményeket a…..