Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsi22 (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Mivel nem kaptuk meg sem csütörtökön, sem pénteken az aktuális csomagot, ezért most teszek ki pár képet az aktuális állásról, annak aki még esetleg nem szerelte össze a…..
ricsi22 (törölt) 2010.10.21 12:02:56
@Nr01: na ne kezd már sima levél neked ekkora súllyal?? nem mindig 4 grammos alkatrész van benne. 2 nap alatt kéne neki megérkezni.
Sziasztok!Gondolom sok mindenki megkapta már a motor első elemét a forgattyúsházat, innentől elég sok lapon keresztül a motort fogjuk építeni! Már ránézésre is sok erő rejlik a motorban, és látszik, hogy nem egy amatőr darab.További sok sikert mindenkinek az építéshez!..
ricsi22 (törölt) 2010.09.02 21:20:47
@Nr01:
Oké rendben, ha készen vagyunk, és ha tényleg érezhető lessz a külömbség akkor beszámolok róla. :) sziasztok
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
ricsi22 (törölt) 2010.07.29 23:25:32
Üdv Mindenkinek!Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mikor összeszereltem a sebességváltó eddig megérkezett darabjait és a helyére akartam illeszteni, azt vettem észre, hogy az alvázon van egy bevágás, hogy a nagyobbik fogaskerék elférhessen. Ez a dolgo aggaszt kissé, nem teszi…..
ricsi22 (törölt) 2010.05.01 14:46:41
@Nr01: Sziasztok, én az amg mercedes rc 2008-as konstrukcióát. itt nem is arról volt szó amiről beszélsz, hanem az alvázlemezről. az oké hogy a két tartó kissebb mint a fogaskerék de az alváz alól nem lóg ki, ne mond. úgyhogy nem is érhet le az aszfaltra. nem?
Elnézést kell kérnem olvasóimtól, a blog írásáának nem az építés kezdetekor álltam neki. Jelenleg a tizennyolcadik résznél járok a nyolcvanból, ami azt jelenti h a teljes hátsó felfüggesztés összeált. Ne aggódjatok szinte teljesen megegyezik az elsővel, melynek…..
Hogy őszinte legyek hossz éveken át annyit mondott nekem az a szó, hogy egy nagy kerek doboz az autók hátsó tengelyének közepe fele... Aztán ahogy egyre többet néztem a Discoveryt lassan lassan egyre konkrétabb kép alakult ki bennem róla. Az vezetett rá leginkább erre az egészre,…..
               Azok kedvéért akik nem kezdték el az összeszerelést, hátha meghozza a kedvetek!..
ricsi22 (törölt) 2010.02.23 09:53:25
Sziasztok. Crazy Pilot, szerintem nem átverés a dolog nézzetek szét az üzletekben az ár hasonló a példa kedvéért:modellezz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=37&Itemid=72
üzletektől függően 175-195ezer közt mozog az áruk. és szerintem a modellpiacon a KYOSHO hanem az eggyik legnagyobb márka. a színekkel kapcs. nekem nagyon sok tetszik lehet én is veszek még +ban végül is 2890ért.:) találtam még, nekem ennek az audinak a színösszeállítása is nagyon tetszik. alsó fele aranyra a felső ezüstre van festve:www.phoenix-racing.de/images/wp1.jpg. ja és mégeggy, qpci szerintem nem gáz semmien összeállítás mindenkinek más jön be a piros is szép a mercin. üdv:ricsi
Ahogy ígértem, itt a helye az összes hasznos linknek, telefonszámnak, e-mailcímnek ami alkatrészbeszerzéshez vagy bármi ilyesmihez kellhet...
Mint már említettem, több résznél vettem észre, hogy nem a huszon akárhányadik részt kapom kézhez, hanem egy korábbi számot. Főleg az utóbbi részeknél fordult velem elő. Kíváncsi volnék rá, hogy ez mindenkinél így van-e, vagy csak valaki által visszakapott részeket kaptam-e,…..
A hét közepén megérkezett a sorozat 22,23-as része, ami tartalmazza az első felfüggesztés két legfontosabb alkatrészét, a két hidraulikus lengéscsillapítót. A csomag része még továbbá az egyik első abroncs is. Viccesnek találom, hogy a csomag tetején a sorszám 01 és 02, ez…..
Újabb részekkel gyarapodott modellautóm, ezúttal gazdagabbak lettünk egy felnivel, valamint az abronccsal és a bele illő habszivacs betéttel. Újabb Turpisság a szerkesztők részéről, ezuttal is réggebi részek tartalmát kaptuk meg. Ezuttal sincs semmi ok aggodalomra, sőt(!!!),…..