Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zergely

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a második forduló az év legjobb McLarenes pillanatát kereső játékban, ezúttal a végső győztest keressük... Az előző forduló itteni két nyertese és a szaguldocirkusz.blog.hu oldalon győztes fotó között dől el majd, hogy ki viszi haza a fődíjat, amit az Tech1Today…..
zergely 2010.12.08 11:45:14
Beérkeztek a pályaművek a McLarenes játékra, indulhat a szavazás! November 22. éjfélig várjuk a szavazatokat.  A szavazók között a Tech1Today jóvoltából egy Vodafone McLaren pólót sorsolunk majd ki, ezért (hogy elérhető legyen a nyertes) a kommentekben lehet majd…..
zergely 2010.11.18 08:30:21
3 órás küszködés után sikerült összegyűjtenem elegendő anyagot Terrorista robbantások című tárgyam beadandó dolgozatához. Hurrá.. Ugyanakkor az MSNem valami szart szór szét mindenkinek, pedig már letöröltem, újratettem :S:S Most még küzdök vele kicsit, aztán tente...
Azt hiszem ma elkezdem a blogomat. Igazából naplót szeretnék írni már legalább 8 éve, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy belefogjak. Gondoltam egyszerűbb lesz, ha elkezdek itt firkálgatni, persze kicsit diszkrétebben, mint egy naplóban. Ezt a bejegyzést valószínűleg nem fogja…..