Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcotardelli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
marcotardelli 2009.12.01 15:22:13
@derfed: derfed, te melyik adást nézed? Miből látod, hogy a vasat akarta volna ütni?
Ha azt akarja, azt is találja el.
Ha meg tök véletlen volt, akkor első reflexből rögtön odamegy a kapushoz, hogy mi a baj és sűrűn bocsánatot kér.
De a tarack oda se bagózott, felőle ott vérezhetett volna el.
Szándákosan a kapust célozta, ez nyilvánvaló.
W84IQ - ott a pont.
marcotardelli 2009.12.01 15:51:35
@stero: leírtam már, de leírom még 1x. Meggyőződésem, ha egy NHL hokis a kapuvasat akarja eltalálni, akkor azt találja el, és nem az 1 m-re térdelő kapust.
És ha mégis a vasat akarta volna, de véletlenül gyűrte nyakon a kapust, akkor tuti, h első reflexből odasiet, h mi a baj, és bocsánatot kér.
De ez a gyökér eloldalgott, mint aki jól végezte dolgát. Aikor elfordult még azt sem tudhatta, h milyen súlyos sérülést okozott, de láthatóan nem is érdekelte.
Ha nem szándékos ütés lett volna, hidd el érdekelte volna.
És te mint nagyon okos, miből gondolod, h a vasat célozta?