Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b738

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
Nagyon rossz volt a vb első hétvégéje, a legkülönbözőbb égtájakról érkező csapatok ugyanazt a gyáva, enervált fingfutballt mutatták be, ami jellemzően nemcsak gyenge focit, de sótlan meccseket is hozott. A németek négy góljával együtt sikerült meccsenként 1,6-os átlagot…..
b738 2010.06.14 14:04:47
@redlands: azért nem véletlen a németek utálata Svájcban. Állandóan b@sztatják a németek a svájciakat a gagyerák unióba való belépés miatt. Ha olyan fasza az uniójuk, akkor mi a francért megy oda a sok német dolgozni... Ezt az egyik dolog, amiért utálják a németeket.
Már több népszavazás volt Svájcban az unióról, de a svájciaknak eszük ágában nincs belépni - szerencséjükre.