Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almawad

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eset a mi osztályunkban is megtörtént, először azt hittem, valamelyik osztálytársam anyukáját még ennyi idő után is zavarja az eset.     Én levetkőztem, és félmeztelenül kellett végigolvasnom a betűket a szemvizsgálathoz, félmeztelenül nézte meg a doktorbácsi,…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Aki ismer, az tudja, hogy imádom a zöldségszobrászatot. Már itt, ezen a felületen is meg-megvillant ez a tulajdonságom. Igen, ez is én vagyok. Imádom, mert az, akinek készíted, függetlenül kortól és nemtől, tutira nagyon fog örülni neki. Legalábbis nálam még nem mert senki…..
Kedves látogatóim! A mai nap egy különlegesen finom, ámde nagyon egyszerűen elkészíthető étel receptjét kapjátok meg. Sokat gondolkoztam, milyen edényben kellene elkészítenem, végül a Tefal Wok-ja mellett döntöttem. Szerintem nagyon illett az edénykém felavatásához ez a…..
Még egy egész hetet kell várnom, hogy láthassam... Olyan nehéz...           Na de ma recept-nap van! Lássuk hát:3 fej édeskáposztát legyalulunk, forrásban lévő vízzel leforrázzuk.Fél órát állni hagyjuk, leszűrjük.Másik vizet…..
Egy egyszerű eledel, mégis megvan a maga fenségessége. Én nem csak nyáron szeretem behűtve. Szívesen fogyasztom az év bármelyik napján. Most, hogy lassan már fagyos a hangulat odakint, azért jobban esik langyosan. Szóval almaleves. Kezdjünk hát hozzá!   - 3 vagy…..
Szerintem egy karácsonyfa akkor igazán a miénk, ha azon van pár saját kezünkkel készített dísz is. A képen egy ilyet láthattok. Mivel imádom a lovakat, varrtam egy piros, karácsonyi mintás anyagból egy lovacskát. Elkészítése nagyon egyszerű. Rajzoljunk egy formát, varrjunk…..