Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MárkY95

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah azt most eldöntöttem, hogy a következő videó, az játék lesz, de készenléti időt nem tudok mondani, de én nem csak a játékok főként gyengéit akarom bemutatni, hanem a jó dolgokat is benne. A kiválasztott játék nevét nem árulom el, de annyit megmondok, nagy klaszzikus. Az is…..
Elősször is filmajánlás. Már mindenki hallott az Avatar-ról, itt a traillerje:   Másodszor: Itt egy sajátkezüleg felvett kisfilm a GRand Theft Auto San Andreas-ról. 2 perc alatt már elkaptak  :P    Valamint még 1X boldog új évet mindenkinek...
Nah itt a videó, hát megszenvetem vele így utoljára. De a lényeg, hogy sikerült. Boldog örömben gazdag új évet kívánok!     ..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
MárkY95 2009.12.31 20:26:47
Nah itt van 2 ingyenesen letölthető játék, a videó, meg csak este lesz meg. Addig is jó szórakozást azzel a 2 játékkal. A Cartman-es játék letöltése itt.A Super mario South park módra, pedig itt.Ebben az évben még találkozunk. Addig is használjátok ki ezt az évet még!..
Nos lesz ebben az évben még egy videó, de csak a ketölthető játékkal eggyütt. Ennek oka, amit választottam filmet, az állandóan lefagyasztja a videókészítő programot...
Ezen a szilveszteren nem  videóval, hanem egy kicsi letölthető south park-os játékkal kedveskedek nektek. A játékról annyit, hogy Cartman-nel kell menni, és különböző fegyvereket is lehet benne használni. Igen aranyos kis játék. Ezt felrakom majd a vkvjstb-re is, hogy ha valaki…..
Egy kivágott poénos jelenet. ..
11 és fél percbe összetömörítettem 1 óra 40 perces filmet. Ebből nem lesz több videó, de csináltam egy 20 másodperces kiegészítőt. Az Intro-hoz kellenek alanyok, és saját felvételek. Ebben az évben, még talán lesz egy elemzett film, de az is csak igy lesz megoldva egy videóban.…..
Még nem tom bemutatom e, de én bízom benne, de erre csak 2010-re kerül sor. Addig is egy kis filmajánlás itt van róla egy videó. Ez a végén egy kis Outro szerintem, bár nem tudom.   ..
Nos, hát átgondoltam pár olyan dolgot, amit szeretnék megvalósítani jővőre.Szeretnék a videók elejre bevezetőtMinél pontosabban betartani a magamnak kijelölt határidőketNem akarok 5 részesen bemutatni dolgokat, max. 3 részben össze akarok sűríteni mindent, a filmekbőlAz írásos…..
Pár napot késve, de itt a Kegyenc Fegyenc új videója. Valamint, lesz egy új blogom, az Pc játékok bemutatásával fog foglalkozni. Nézzetek vissza este fele, az oldal megtekintéséhez.  ..
Nah, hát ma van 13.-a én szeretném 18.-ára befejezni a kegyenc fegyencet. Meg kell szereznem a filmet is a karácsonyi kiadáshoz. Fontos dolog, hogy a videóban észrevettem pár helyesírási hibát, nem direkt, de elég rossz a billentyűzetem, legalább is ahogy próbálgattam, a H az F és…..
Azt terveztem, hogy egy filmet mutatok be karácsonyi kiadásnak+ szilveszterre annak egy részletét, amit a karácsonyi kiadásból direkt kihagyok. Nagyon jó kis vígjáték, tele poénokkal. Nézzetek fel karácsony első napján, majd és akkor fent lesz a videó. A kivágott részre, pedig…..
A Kegyenc Fegyenc szériánk 3. része késik, ennek oka, az az hogy gond támadt a Movie Makerrel, de most már jó lesz.A jó hír, már van egy új filmalanyom, már régebbről, de most játszotta a múlt héten a tv. Acímet, még nem akarom elárulni, majd meglátjátok, de nem vágok több…..
Már Készül a Kegyenc Fegyenc 3. része, de valószínüleg, csak hétvégén lesz látható. Valószínüleg, most kihasználom, azt a 100 mb-ot, amit feltöltéseknél engedni szokott, csak én mindig a videó idejét nézem, de ez csak most lesz így összetömörítve, mer túl rövd lett az…..
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
MárkY95 2009.12.01 15:51:30
@Drisdönyú: Kösz szépen :D!!!