Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vellaquor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Might and Magic Heroes VI 2010.08.18 09:00:00
Kicsit fura ez a kavar a címet alkotó szavakkal, de a lényeg, hogy végre megint olyan játék készültét jelentették be, ami miatt barátságok és párkapcsolatok szakadnak majd szét, kiürülnek az utcák, és megnő a "bocs, de a héten nem érek rá" tartalmú sms-ek aránya a…..
IDDQD E3 csibék: Gina és Amber 2010.06.18 12:57:00
Velük nem tudtam interjút készíteni, mert hosszú sor állt előttük, folyamatosan fotózták őket. Viszont mondanának valamit nektek: Egyébként ők a GameCrusht reklámozzák - tudjátok, ez az az ellentmondásos szolgáltatás, amin jó csajokkal lehet játszani pénzért. Volt egy…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Aránylag ismert sztori, hogy az Oscar-díjas színész, Robin Williams óriási gamer, a Warcraft 3-ról a Day of Defeatig és a Battlefield 2-ig mindennel nyomult a maga idejében. A minap a Jimmy Fallon Show vendége volt, és ebben arról mesélt, hogy mostanában a Call of Dutyra kattant rá,…..
Vellaquor 2009.12.01 13:07:38