Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schnarrpfe

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
Tegnap délután az országgyűlés fideszes, jobbikos és KDNP-s támogatással elfogadta a szabálysértési törvény módosítását. December 1-től a "közterületen való életvitelszerű tartózkodás", azaz konkrétan az utcai hajléktalanság 150.000 Ft-tal vagy azonnali 60 nap…..
schnarrpfe 2011.11.15 11:31:18
@08.szabogabor: Kedves Gábor, Steve-nek lehet, hogy nincs hadserege, de magának állítólag vannak "emberei". Még mindig nem nyilatkozott az előző poszt nyomán több kommentelőben felmerült kérdésre, hogy kik is ezek az "emberek" és pontosan mit is fognak csinálni. Várjuk válaszát.
 Mintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal épületében. A tüntetők táblákat tartottak maguk elé a földön ülve, amiken a kerület szegényellenes…..
schnarrpfe 2011.11.14 12:07:38
@08.szabogabor: És mégis, kedves Gábor, kik a maga "emberei"?
A pozitív szállodalisták mellett minden évben elkészülnek a negatívok is. Az elmúlt évben csak a legjobbakat mutattam be, így éppen itt az ideje, hogy a legrosszabbakról is írjak. A listát a TripAdvisor a felhasználói értékelések alapján állította össze -  íme USA,…..
Naponta járok mostanában a Corvin Mozi környékén, ahol elvileg újraburkolják a sétálófelületeket és új csőlámpákat állítanak a közép-kilencvenes évek formatervezett lámpavasai helyére. Elkeserítő azonban látni, hogy alig lézengenek munkások a területen. S ha ott…..
schnarrpfe 2010.08.28 15:43:04
@nothing.at.all: Nem, mert a beruházást (és utána az "üzemeltetést") teljes egészében a Futureal nevű cég végzi. Már, amikor végzi...
Lássuk a tényeket! 1. Richard Field (az Amerikai Ház Kft. - az amerikai székhelyű ingatlanfejlesztő és üzemeltető Manor Group magyarországi leányvállalata - vezetője) az LMP legnagyobb szponzora. (A cég Újpalotán megvalósítandó Park City projektjéről itt…..
Ez jött az LMP-s levelezőlistán:HA eljössz reggel nyolcra a Blahára, és kopogtatsz háromig, MEGCSINÁLJUK a nyóckert!!!Jó esélyünk van rá, de TE IS KELLESZ!!!Hívd a józsefvárosi ismerőseidet most, hátha van náluk cetli, amihez holnap háromig hozzájuthatunk.ÉS…..
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..
schnarrpfe 2010.03.13 19:20:06
@szobatars: Én láttam! Itt van:
lehetmas.hu/hirek/1406/az-evtized-allamilag-tamogatott-lopasa

De amúgy teljesen igazad van. Az LMP egy zsidók által irányított Moszad-fióktelep, amit a szintén zsidók által irányított média próbál betolni a parlamentbe, hogy előkészítse a zsidó telepesek érkezését. A sávolyi gigamutyit is azért fúrták meg, hogy elűzzék a spanyol befektetőket, akik helyett majd izraeliek fogják megépíteni a motorpályát.
schnarrpfe 2010.03.13 19:53:31
@omega1971: Lehet! Látom, még nem nagyon gyűjtöttél ajánlószelvényt az életedben...
schnarrpfe 2010.03.13 21:10:33
@jjulie: Nem értek ezekhez az izmusokhoz. De annyi biztos, hogy a Jobbik választási programjából nagyon sok minden visszaköszön, ami a Kádár-rendszerben már volt (oktatási rendszer átalakítása, gazdaság kelet felé kalibrálása, kultúra tartalmi befolyásolása, államosítások stb.). Egyértelműen a nosztalgikus hangulatú szavazókra hajtanak, ami logikus is, hiszen nagy részük végleg kiábrándult az MSZP-ből, és keresi a helyét.
Nyilvánosságra hozták a Fidesz-közeli helyek listáját. Kétmillió ajánlószelvény összegyűjtését tervezi a Fidesz – ez a nap híre. Hatalmas szám! A célok pedig nyilvánvalóak: 1. Amit mi gyűjtünk össze, azt nem kaphatja meg más párt jelöltje, tehát jól megnehezítjük…..
Az index már korábban megírta, hogy az MDF és az SZDSZ egy választás szövetségben, Demokratikus Centrum néven indulna a 2010-es választásokon. Még a két kicsi parlamenti párt a listákkal és az együttműködés részleteivel volt elfoglalva, addig a név elkelt. Természetesen a…..
Megmondom őszintén, nekem nem olyan egyértelmű a svájci minaret-tiltó népszavazás elítélése. Kezdjük a kötelező magyarázkodással: nekem is vannak muszlim barátaim. :-) Sőt, nagyon gyakran én vagyok az környezetemben, aki egyedül szolidarizál velük, megérti őket. Most azonban…..
schnarrpfe 2009.12.03 14:32:39
@valaki76: Emiatt nem kell, hogy szimpatizálj a Svájci Néppárttal. Svájc négynyelvü állam, ezért minden párt (a Kommunistáktól a szélsöjobbig) négy nyelven müködik. Ez nem a tolerancia jele, hanem normális, hiszen a szavazókkal neg kell értetniük magukat. Az Általad belinkelt oldalak egyébként nagyrészt kantonális szervezetek honlapjai, persze, hogy az adott kanton hivatalos nyelvén vannak. Egyébként az SVP meg pont, hogy jóval gyengébb a hagyományosan toleránsabb franciaajkú országrészen, mint a kevésbé liberális német és olasz nyelvü területeken. Ez a jelenség az összes többi pártnál nem figyelhetö meg.
schnarrpfe 2009.12.03 16:44:10
@valaki76: Helytelen ezt multikulturalizmusnak értelmezni. Pont az az érthetetlen sok közép-európai számára (ahogy írod), hogy Svájcban az eltérö anyanyelvhez nem (nagyon) társul eltérö kultúra.
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
schnarrpfe 2009.12.03 15:03:21
@valaki76: Ja, pont ezért írtam, hogy "a német és az olasz nyelvü területeken"... A francia részen valóban erösödnek, de még messze vannak a német és olasz nyelvü részek eredményeitöl. Ezt mutatja egyébként a minaretes szavazás eredménye is.
schnarrpfe 2009.12.03 14:39:37
@valaki76: Emiatt nem kell, hogy szimpatizálj a Svájci Néppárttal. Svájc négynyelvü állam, ezért minden párt (a Kommunistáktól a szélsöjobbig) négy nyelven müködik. Ez nem a tolerancia jele, hanem normális, hiszen a szavazókkal neg kell értetniük magukat. Az Általad belinkelt oldalak egyébként nagyrészt kantonális szervezetek honlapjai, persze, hogy az adott kanton hivatalos nyelvén vannak. Egyébként az SVP meg pont, hogy jóval gyengébb a hagyományosan toleránsabb franciaajkú országrészen, mint a kevésbé liberális német és olasz nyelvü területeken. Ez a jelenség az összes többi pártnál nem figyelhetö meg.