Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tête d'ange

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
tête d'ange 2011.03.26 22:10:56
Itt a házban van egy család, 3 gyerek, az anya egész nap itthon van velük, és FOLYTON ordibál a gyerekekkel, különösen a lépcsőházban. Egyszerűen nem tud velük normális hangnemben beszélni. A legnagyobbik fiúcska pedig kifejezetten agresszív.
Mondjuk olyan országban vagyok, ahol a családoknak min. 4 gyereke van, mert így kevesebb adót kell fizetni. Megszülik a nők a gyereket, és azt hiszik, hogy - az adócsökkentés mellett - azzal meg tudják tartani a férjüket (ja nemcsak a 4 gyerek a jellemző, hanem az is, hogy max 30 évesen meg kő házasodni, különben mit szól 'A társadalom'). Nem ismerem a válási statisztikákat, de 4 gyerekkel már nem igazán válik el az ember sztem.
Hanem azt csinálja amit látok nap mint nap: ordibálás a gyerekkel, a férjjel.
A másik család szintén 3 gyerekes, a faszi reggel 8-kor megy el és esténként 9-kor jár haza. Látom, mert az udvarra néz az ablakom. Megjegyzem, hogy az anyukának tüsi vörös haja van, gondolom gyakorlati meggondolás alapján.
VISZONT, ahogy a videóklinikán mondták, a pasik többsége azon morcoskodik a gyerekszületés után, hogy nem kap semmit a feleségétől, HOLOTT ha kapni akar, először talán neki kellene adni, udvarolni a feleségnek, aki amúgy is nagyon nehéz időszakon megy keresztül, átformálódott a teste. BÁR olyat is hallottam, hogy vki semmit se hízott a terhessége alatt és ugyanolyan frankón néz ki, mint előtte.
Amint látjátok, nehéz állást foglalnom.
A császárt maximálisan támogatom. Ki az a hülye aki tönkre akarja tenni a hüvelyét, a szexuális életét?
Még valami. Rendszeresen futok, és a babakocsit toló pasik a parkban folyton stírölni próbálnak, úgy hogy ott az asszony mellettük ! Ettől hányok. De még az utcán is, ha csak simán megyek, az uraságok az utca túloldaláról is pillantgatnak. Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy az asszony már mióta nem fekhetett le velük, mert kötve hiszem hogy egy tornacipős csajt amúgy felettébb szexisnek találnának.
Száz szónak is egy a vége: az ősanyaizmus csak gondot okoz.
(még az jutott eszembe, ami az indexen volt, amikor geréb ágnes miatt állták körbe a parlamentet a nők: egy nő azt nyilatkozta, hogy "imádok szülni". ??? Kíváncsi lennék hol volt és mit csinált a férje abban a pillanatban.)
tête d'ange 2011.03.27 08:47:51
@VaTi: Igen, jól látod, még nem szültem.
Jó hallani, hogy a hüvely nem minden esetben megy tönkre, de azért én inkább majd a császárt választom (vagy az lesz előírva majd a korom miatt; egyenlőre még nem tervezek gyereket, pedig most lenne ideális)
Itt meg ... annyi frusztrált embert látok, anyákat, apákat, akik tökkorán megházasodnak ész nélkül, mert ez a társadalom elvárása. Régebben otthon nem tűnt fel, hogy az emberek kényszerből házasodnak, egészen addig, amíg azt nem láttam itt, hogy a (már csak volt) pasim ragaszkodik az amúgy teljesen működésképtelen kapcsolatunkhoz, mert körülötte MINDENKI házas volt már, és nem akart lúzernek látszani. Hál'istennek meg tudtam szabadulni tőle, és azóta fenntartással fogadom az itteni férfiak közeledését - ezért is írtam, hogy valószínűleg később fogok szülni. De ez más téma.

De tényleg, ha látnátok, hogy itt mi van ! 4-5 gyerekkel mászkálnak a nők, elképesztő. Sokszor egyedül vezetik őket az utcán, hétvégén (!); ilyenkor mindig csodálkozom, hogy hol van a férj?
Sajnos nagyon sok nő gondolja azt, hogy gyerekkel meg lehet tartani a pasit. Ami valahogy be is jön, mert amint írtam, ha min. 3 gyerek van, nem mer kilépni a pasi.

Aztán van a másik véglet, ilyet is ismerek párat : gyerek, PhD, szakvizsga, munka félállásban ... ez is érdekes. Nekem csak a gyerek nem illik a képbe, de lehet, hogy ti máshogy gondoljátok.
Nagyjából eddigre sikerült végigolvasni a legújabb Lázár-gate kommentárjait, és nem tudok szabadulni a kétségbeeséstől, mennyire könnyen dobunk máglyára embereket ebben az országban; pláne nem tudom szó nélkül hagyni, mennyire torz és képmutató sokak érvelése.Igazából…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
tête d'ange 2010.12.26 12:58:52
Szerintem a szerző azért járt luxusboltról luxusboltra boldog karácsonyt kívánni, hogy legközelebb majd árengedményt kapjon.

És hogy most le tudja írni itt, hogy ő a luxusboltban vásárlók kategóriájához tartozik.

Megvetően ír azokról az emberekről, akiknek csak az a fontos, hogy minél drágább árut vegyenek (és ráadásul úgy, hogy nem is ismerik a márkát ! mégilyet !) holott nekem az a sanda gyanúm, hogy ő pontosan ugyanilyen ember.

Nyilván a gazdag magyar emberek egymás között a "kifinomult ízlést" értékelik, ha meglátnak egy sokszázezres ruhát egy másikon.

Ami párizsi LV boltot illeti, a múltkor korábban érkeztem egy randevúra és nagyon fáztam odakint, ezért bementem melegedni és nézelődni. Hoppá, magyar hangok ! Egy középkorú házaspár tanakodott egy hajmeresztően ízléstelen gumiból készült kabáton. A kabát átlátszó volt, mint egy esőkabát (de mégse esőkabát volt, inkább egy átlátszó blézernek nézett ki), és 10 centis LV feliratok pompáztak rajta.

Ha itt kint találkozok magyarokkal, akkor rendszerint odaköszönök, váltok velük egy pár kedves szót, de ez alkalommal inkább odébb álltam.
Pár perc múlva a napszemüvegeknél botlottam beléjük, a pasi épp azt mondta az egyikre bökve, tudós hangon hogy "Na, ez a legújabb dobás". Mintha bármit is értene hozzá. De megveszi, mert azzal fel lehet vágni.

Mint ahogy azzal is fel lehet vágni, hogy én személyesen ismerem az XY luxusbolt vezetőjét és a kedvenc márkám az XY márka, és karácsony előtt sorra járom a luxusboltokat az andrássyn mert éppen nincs jobb dolgom.

Utolsó megjegyzés : jobb lenne, ha a szerző megmaradna a luxusboltba járogatásnál, mert borzalmasan ír. Sótlanul.
tête d'ange 2010.12.26 13:29:19
@Lewyke: szerintem szegényeken segíteni csak egy másik szegény ember tud (hány ilyet láttam és hány ilyenben volt és van részem ! ) meg az, aki valaha szegény volt és tudja, hogy az mit jelent.

Az ember nem a márkás ruhájától lesz szerethető, vagy jópofa a társaságban, vagy izgalmas nő /férfi, vagy megbízható dolgozó, vagy akármi. A márkás ruhát azért veszi meg valaki, hogy azt felismerjék a szintén márkás ruhát hordó emberek. A többiek meg max annyit tudnak mondani, hogy de szarul áll neki az a ruha.
Egy nap, ami csak a szerelmesekről szól. Egy nap, amikor még jobban szeretjük Párunkat - már ha ez egyáltalán lehetséges. Egy nap, amikor kimondjuk nem egyszer, sokszor, hogy mennyire odavagyunk érte, hogy Ő Életünk Párja, aki Nélkül nem is tudunk létezni. Aki az életünk része,…..
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
Ez alkalommal El Topo kamerádunk tudósít testközelből és kacagnivalóan jópofa stílusban a kicsit hipochonder, kicsit bőbeszédű, de mindenképpen rokonszenves nőtípusról, akinek személyében - nem mellesleg - Elias őrmester úr kedves nagymamáját is tisztelhetjük. Nagyanyám a…..
tête d'ange 2009.12.14 18:59:39
@HRita:

az avonos szemfestéklemoso/koromlakklemoso sztoridrol jutott eszembe h itt nálunk a fahéjat meg a pirospaprikát teszik ugyanolyan uvegcsébe.

a tobbit a képzeletetekre bizom ...

PS. naggggyon találo a poszt !!
tête d'ange 2009.12.14 19:49:14
@HRita:

nekem az volt eddig a legjobb, amikor gyonyoru almáspitét készitettem, és a sutés utolso három percében jottem rá, hogy kihagytam belole a fahéjat. Hát szorjuk meg gyorsan egy kis fahéjjal, még biztos nem késo ...

késo lett és szegény pirospaprikás almáspitém a kukában végezte.

amúgy a kezdo konyhatundérekrol is lehetne irni valamit.
Engem annyira megihletnek a saját hulyeségeim, hogy azokbol egy regényt tudnék irni. Néha nagyon szoke vagyok. Bár néha mi nok mindannyian nagyon szokék vagyunk.
A feminista szomorúan és dühösen konstatálja, hogy az emberiség többezer éves fennállása óta még mindig a férfiuralom a döntően meghatározó. Nemtetszésének a létező összes fórumon hangot ad, és egyben keményen elutasítja a nemi különbözőségre épülő…..
- Most mit izélsz? Hát nem pont arra van a mobil, hogy BÁRMIKOR utol lehessen minket érni és mi BÁRMIKOR felhívhassunk BÁRKIT? - Ja, de. Végülis igen… - Nah, erről van szó, kisanyám. Az unaloműző hosszabb busz- vagy vonatutak alkalmával megfigyelhető jelenség. A…..