Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julcsiii

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már természetes, hogy sütit csak kivételes esetben veszek boltban, de az otthoni kenyérsütés még mindig az újdonság erejével tölt el. Próbálkoztam már kenyérsütő géppel korábban is, de valahogy csak most éreztem rá igazán az ízére. Létezik a Tefalnak egy szerkezete,…..
julcsiii 2014.12.11 08:46:19
  Ezt kivételesen ebédre készítettem, nagyon jól esett :)   Hozzávalók: 500g darált marhahús 1 hagyma, fokhagyma só, bors, kömény chili pehely, pirospaprika tortilla lapok tejföl 4 közepes paradicsom 1 lilahagyma 1 lime 20 dkg sajt saláta   Igaziból csak a húst kel…..
  Na most hogy vége a félévnek talán megtanulom használni ezt az oldalt. Szóval vettem hozzá betűtésztát, de mivl vacsorára csináltam inkább mini mozzrellát tettem bele. JA tudom, a zsír kell, de amikor már minden majd szétpattan rajtad, akkor muszáj megálljt parancsolni...…..
  Ez a receptet a Nők Lapja Konyhából néztem ki, merthogy én azt járatom nem a Glamourt, inkább azt kéne nem lenne ekkora a valagam... Szóval ezt Mautner Zsófitól van, nem változtattam rajta, megabrutál lett.   Hozzávalók: 50 dkg bárányhús 1 hagyma 2 gerezd fokhagyma 1…..
Még nem csináltam rendes spenótból semmit, úgyhogy itt volt az ideje kipróbálni. Vettem fék kilót, lecammogtam a henteshez, kérdeztem milyen sonkát ajánl végül az angol szalonnára esett a választása, mert szerinte én olyan kicsi hús kicsi zsír tipusú leány vagyok, van igazsága…..
Nemrég voltunk a Kőlevesben és ott kaptam köretként zellert, amit eddig maximum levesben láttam és eszméletlen volt. A következő alkalommal amikor kijutottam apiacra rögtön vásároltam is. No de mi legyen hozzá? Hús nyilván :) De milyen? J nincs oda zsírosabb részekért de én…..
Ami valójában a pékné csülke, ez volt gyerekkoromban a kedvencem. Biztos sok kis gyerek van akinek a tejbegríz meg a nagyi sütije, nekem nem, nekem a csülök, meg a sült kolbász, amit a mama készített nekem vacsorára, kenyérrel. Mindig vártam, hogy anya ezt készítse igazi ünnep…..
Már megint recepteket nézel? Igen. Meg is csinálod? Többnyire. Szerintem kezdd el írni. Jó. Elkezdted? Nem. Aztán felveszek egy órát, aminek a témája a blogírás, és láss csodát, tényleg kell írni, a határidő pedig ma van, nyilván! (Kösz Maceszka, h rágod a fülem hónapok…..