Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puma86

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tomeetól kaptam az alábbi szépséget. Állítása szerint hamarosan egyik osztálytársnőjéé lesz az autó, úgyhogy adott esetben majd lefotózza a belteret külön kiemelve. :-)Miért nem lehet leszokni a lamboajtóról végre?Méretes kályhacső. Bár a hirdetés szerint 1.6-os a…..
Puma86 2013.05.11 21:24:17
Puma86 2013.05.11 21:30:08
@camell: jobb ha tőlem tudod, hogy van 1.6-os :D

www.youtube.com/watch?v=2N_oRWKMW7w
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..
aveo, avere - üdvözölve van, örvend pl. Ave, Maria! Ave, Caesar! Nagyon benne vagyunk a használt autó tesztekben. Én is autóvásárláson töröm a fejem. Van is egy elvem ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy szarnak nem adunk pofont. Ez esetemben azt jelenti, hogy nem kell ugyanaz…..