Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoCi

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-ZoCi- 2010..changing... 2010.01.03 22:09:25
2010...BUÉK meg miegymás... Sztorik hamarosan...ömlesztve...szókimondóan :) ..
-ZoCi- ...lélekjelenlét... 2009.12.15 22:49:59
Hellószia! Ismét az éterben..de csak egy hosszú köpet erejéig...Csütörtöktől újra szabin leszek, akkor kivesézek pár dolgot, addig is légy türelemmel :) na hellószia!..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
-ZoCi- Test Nevelés 2009.12.03 08:01:00
Emlékeim szerint 2005ben volt utoljára tesi órám, ahol hőn szeretett Bélabánk oktatta, hogy a fitt test fontos ebben a rohanó világ mindennapjaiban. Milyen igaza is volt... Most hogy minyá' 5. éve hogy istenigazából nem mozgattam meg izületeimet izmaimat, csak bringázással rongáltam…..
-ZoCi- ...Legyek Jó?... 2009.12.02 21:59:00
Vajon ők mennyire alkottak maradandót és mennyire igaz a mostani világra? A szocializmus idején miért tudtak legendás zenéket összehozni a bandák, és most miért nem menők ezek? Csak a diumdisu zene az ami menő? Kik emlékeznek rá? ki ismeri a dalszöveget kívülről? Hány mai…..
 Mondhatjuk így is...Mostanság egyre többet látom, hogy mivé fajult az iskola az elmúlt 3-4 év során...Gondolok itt új stílusok megjelenésére..ilyen az EMO. Lánykoromban a 90's évek közepe - végefele hol gondoltunk mi a "deszar életem van, sírok meg pengével vágdosom…..
Itt van a 12. hónap: a december...Mint ahogy megirta AC (Animal Cannibals) valóban mindjárt itt a karácsony. Vásárlási láz, felhajtások, akciók mindenfele. De vajon a válság mennyire fogja a nemlétező nadrgászíjjat összehúzni? Most is az a divat, hogy minnél nagyobb, jobb,…..