Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsog_dzsoni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
kocsog_dzsoni 2011.06.21 12:05:38
@Transylvanianmixedgrill: Akkor miért nem privátban kérdezed? :-) De nekem mindegy. Egy napot sem voltam munkanélküli. Nem fogom szégyellni, de büszke sem vagyok rá. Viszont igenis elmennék dolgozni, ahogyan iskola mellett is elmentem, és ahogy sohasem szégyelltem, hogy dolgoztam építkezésen, és gyárban is, minimálbérért, és az alattiért is. Mert ez volt akkor. Van ismerősöm munka nélkül, és tudom, hogy sz@r a helyzet. Én is nehezen viselném. De ez nem jogosít fel arra senkit, hogy otthon üljön (ne talán lopni menjen), ahelyett, hogy közmunkát végezne.
kocsog_dzsoni 2011.06.21 12:26:18
@Transylvanianmixedgrill: Nagyon el vagy szállva, kicsit gondolkozz azért. Miért ne lenne jogom beleszólni? Azért mert van munkám? Azért, mert én tartom el azt, aki munkanélküli? Majd nem szólok bele, ha nem az én pénzemen élősködnek, amiért megdolgoztam. Talán pofázni jogom van, ha máshoz nem is.
kocsog_dzsoni 2011.06.21 12:42:32
@GGG77: Ezt talán előző kollégának is mondhatnád, mivel ebbe a stílusba nem én kezdtem bele. Na, sajnos lassan kell mennem dolgozni, mert kezdődik a munkaidő..... bocs