Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astroerno

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Flea lefutotta a maratont 2011.03.24 07:23:00
Bár állítólag már három új RHCP-dal készült el, mégsem az a hír. Hanem az, miszerint Flea (jótékonysági célból) lefutotta a Los-Angeles-i maratont! Sajnos az alábbi képen nem látszik, hogy mindezt lila hajjal, azonban piszke lába és spanja (segítek: Edward Norton, valami…..
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
astroerno 2011.03.24 13:00:12
@arakegyemeg:
Én is pontosan azért a redbullt iszom edzéshez meg vizsgákhoz, mert annak van meg az az originál tutti-frutti íze.. Na, ez most úgy hangzott kicsit, mintha intravénásan adagolnám magamba literszám, de azért nem ilyen durva a helyzet, kb hetente iszom meg 3-4 dobozzal és a 4 már vizsgaidőszak. :D
Visszatérve: a mai energiaitalok közül a red bull a legrégebbi (talán az első is egyben, de nem szeretnék hülyeséget mondani), és nálam ez már önmagában is garancia arra, hogy a megszokott minőséget kapom.