Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kennywise

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Kennywise 2010.02.16 10:35:16
@Cikória: Limo-t (a műa.üvegeset) a mai napig lehet kapni!Én a Corában mindig látom, az édességek között árulják, legalább 2 féle ízben van! Néha én is veszek nosztalgiából, de szigorúan közvetlenül fogyasztom, soha nem vízben oldva!
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..