Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabaglukk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
gabaglukk 2010.07.28 11:28:10
@Mike36: nem kell azt a helyszinen igazolni, ha ne adj' Isten a gazficko is magaenak vallja a bicot es persze te is. az mar nem fog ott prompt eldolni.
teszem hozza, az otletkent felvetett tulajdoni lapot pont ugy nem cipelned magaddal, ahogy a mar most is letezo szerzodest, garipapirt, akarmit sem :)
gabaglukk 2010.07.28 11:32:15
@Mike36: az otletkent felvetett tulajdoni lapot pont ugy nem cipelned magaddal, ahogy a mar most is letezo szamlat, szerzit, garipapirt, akarmit sem :)
mellesleg, ha ne adj' Isten a gazficko is magaenak vallja a bicot, ahogy persze te is, az mar nem fog ott a helyszinen eldolni, lehet maszkalni az igazad utan.
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
gabaglukk 2009.12.04 13:28:07
@Nor-: miert kellene vizsgazniuk kreszbol?
te sem vizsgaztal btk-bol, megis tudod, hogy nem szabad lopnod. attol, hogy nem vizsgaznak kreszbol, meg szamonkerheto rajtuk a rajuk vonatkozo eloiras, ha csinalnak valamit.
ezen alapon a gyalogokat is vizsgara kellene kotelezni, elvegre reszesei a kozlekedesnek, tudniuk kell, hol van elsobbseguk atkelesnel, hogyan kell kozlekedniuk jarda/padka hianyaban, stb. vizsgaztassuk oket is :)

de oke, tegyuk fel vizsgaznak kreszbol. es? akkor most mar hirtelen kisangyalka lesz mindenki? :) falloszt, ugyanugy leszarnak majd mindent. a szankcio hianya a gond, nem pedig az ismeretek hianya.
teszem hozza (feltetelezem) van jogsid, megis leszarod te is, amit a fejedbe vertek.
gabaglukk 2009.12.04 14:38:24
@Nor-:
a hatalyos kresz az uttestre kenyszerit minden kerekparost, kiveve ama definialhatatlan esetet, mikor az uttest "kerekparozasra alkalmatlan". sem apparatus, sem eroforras nincs minden egyes bringas vizsgaztatasahoz, mindemellett tovabbra is tartom azt, hogy felesleges is, leven nem arrol van szo, hogy ne ismernek a piros lampat, macisajtot, stb, hanem arrol, hogy retorzio nelkul leszarhatjak az egeszet.
es ez igaz az autosokra is. en pl minden egyes nap megszegem az eloirasokat mar azelott, hogy akarcsak 1 metert is gurulnek a kocsival, mert telibeszarom a kotelezo ellenorzest elso indulas elott. eszembe sem jut. ahogy szerintem senkinek sem :)

hatekonyabb volna a megfelelo neveles, az iskolakban nehany ora rendorbacsitol, szuloi odafigyeles, stb, mint egy kenyszervizsga.
az, hogy nincsen kozlekedesi kulturank, sem autosnak, sem bringasnak, sem gyalognak, az nem a szabalyozas hibaja, mert a szabalyok le vannak irva (bar esetenkent foghijasak), csak eppen senki nem tartja es senki nem tartattja be azokat.
en vezetek es tekerek is, pont ugyanannyi barom van mindket oldalon, aki baszik figyelni a tobbiekre, az ilyenek pedig soha nem is fognak tudni egyutt elni a tobbivel.