Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steven Szilárd

32 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöttünk, láttunk, győztünk! 3 hétre jöttem haza, hogy megcsináljam eme 2 akcióciklust és a PTS/SP 160 órára (4 hét teljes időben), a Sec Check 3-4 intenzívre volt becsülve. De amikor a GAT II és a Szikla egyesül akkor létrejön a felezési idő! :) 71 óra volt a PTS/SP, kevesebb…..
Szücsit régóta ismerem. Még 2002-ben amikor megismerked-tem a Szcientológiával, Ő jött le Fehérvárra előadást tartani a hídról. Nagyon érthetően és reálisan adta át az infót. Azóta fejlődött még egy "picit" és superpower auditorként na-gyon korrekt kommra tett…..
Nem írtam a Level 0 és a Level I zárásból nyereséget, ezért most ezt pótolom. A 0-ás szint az nagyon komoly volt, először auditálni valakit méterrel, hát nem az igazi leányálom. Ültem etikán is vagy 3 hetet, meg amikor az üléseket csináltam aki látott rózsaszínlapot írt…..
Előfordult már ilyen Veled? Nem Veled biztos nem, de másnál lehet megfigyelted... De tényleg nagyon nehéz megfigyelni amikor Te játszod ezt a játékot, "Na majd én megmutatom neki" ez mintha az emberben ösztönszerűen benne lenne és amikor sikerül megleckéztetni a másikat akkor egy somoly hagyja el…..
Amióta letisztáztatták velem párszor, hogy mit jelent az hogy professzionális már nem merem leméteringezni :) Egy dolog nagyon megdöbbentett. Kinyitottam egy jogos földbedöngöléses tanfolyamfelügyelés után a könyvemet és a KSW (Szcientológia Működésben Tartása) egy részénél…..
Steven Szilárd 2013.03.17 20:52:13
@Beqs66: Köszi! Ja fogok, most már megkaptam a kulcsot a titkok ajtajához! :)
Steven Szilárd 2013.03.17 20:55:06
@Dóra Kincsesné Darabos: Köszi Dóra! Igen, St Hillben, nagy lények vannak itt! :)
Visszatartásmentes Új Év kívánság ötlet volt a korábbi, de tovább mentem a láncon és a kritika az látványosabb, szóval tán jobban kommunikál. Nézzük mik történtek ez évben. Az év első 5 hónapját Dániában töltöttem, és kilapátoltam a napi 2 tonna citromot és…..
EZ KÖNYV !!! A pokol kézikönyve 2012.01.16 00:29:00
Duncan ShelleyA POKOL KÉZIKÖNYVE I.Hogyan éld túl a társadalmi összeomlást E könyv döntési szabadságot ad bárkinek ahhoz,hogy biztonságban átvészeljen és kezeljen egy esetleges helyivagy kiterjedt társadalmi összeomlást. Ez a kezelés kifejezetten egyénre szabott. Azt mutatja…..
Steven Szilárd 2012.03.08 20:16:25
@Martian: Valami olyasmi, még sajnos nem olvastam...
Steven Szilárd 2012.11.17 20:58:08
@knife1: Mert jobban hangzik, és ez tetszik neki. Bár ezt tőle kell megkérdezni, nov 29-én a Soter klubban 16 órakkor lesz az új könyvbemutatója!
De hogyan!!! Megdupláztam a problémát és 4 órát ültem flunk nélkül!!! 2 óránál kaptam egy passzt, majd mondtam hogy csinálom még egy kicsit, 3 óránál is kaptam egy passzt, és aztán elmentek ebédelni, de mondom akkor már üljük le a 4 órát! :) 9 óra 5 perctől 13 óra 10…..
Voltam most szombaton egy párkapcsolati szemináriumon, a Nagy Béla tartotta. Kíváncsi voltam egyrészt az előadóra, mert nagyon jókat hallottam már korábban róla - és valóban nagyon profi volt-, másrészt meg már szerveztem 2x is 3 napos Mi a szerelem szemináriumot, amin résztvevő…..
Szóval Budapesten vagyok a 101. Alapok záró!!! És izgalmas történelem fűződik a folyamathoz. Emlékeztek, volt egy kérdőívem arról, hogy melyik sztorira vagytok kíváncsiak. És volt benne ez a "De MIÉRT?!!" kérdés, és emlékszem amikor a Titinek felraktam ezt a kérdést még…..
Steven Szilárd 2012.06.25 14:20:52
Az írás olvasását össze-függésekben gondolko-dóknak ajánlom!A példák jobb megértésé-hez az előző részt olvasd el!Február 25-ei levelezé-sünk, főleg amiket Bubka írt és ahogy olvasod figyeld, hogy szerinted volt valami több mint szimpla barátság és vajon volt-e szándéka, hogy kijöjjön…..
Csak erős idegzetűeknek javallott eme írás olvasása!A történet, szereplők, helyszínek mind kitalációk, nincs köze a valósághoz. Ha bárki összefüggést lát a környezetében élő emberek és eme írás között az csak a véletlen műve! Az eredeti bővített történet olvasásához kattints ide!!!Szóval…..
Steven Szilárd 2012.04.09 22:55:45
szio.
no elolvastam a blogodat .......es rogton a lenyegre is ternek amig a fejembe van.
tudod ahogy olvastam a sztorit, a feletol kb. az kezdett a fejembe jarni, hogy nem sajnalom Sziklat, mert miert mindig a masik a hibas? nem lehet , hogy azert csalnak meg, meg azert hagynak el, mert azt Szikla "megerdemli"? nem lehet, hogy Szikla az oka amiert ez tortenik vele?.....
es tokre izgultam , hogy mi lesz a vege a sztorinak...(bar a "lenyeget" tudtam, chatelesunk miatt)
megis a vegen egy nagy ko esett le a szivemrol, valahogy annyira megkonnyebulten olvastam, Szikla felismereset, allati orultem neki. nem is tudom miert...aztan kozbe rajottem: ..csodalatot ereztem.
aztan elsirtam magam, mert ez egyben az en felismeresem is volt, mert eppen elhagynak 1 honap mulva , mert a srac masik orszagba megy dolgozni nehany honapra...szeret de elmegy..ahogy en is masik orszagba mentem nehany honapra anno az exemtol,..es ezt a kulfoldre utazgatast tobbszorosen jatszottam el..
pedig 1-2 hete valaki meg is emlitette, hogy : "Latod, most veled is az tortenik amit te csinaltal.." de akkor ezzel nem akartam konfrontalni, pedig emlekszem, hogy tudtam, hogy igaza van...es persze megsem..
.............utalom a tukroket, de megis jo hogy vannak.... most rakenyszeritettel, hogy belenezzek.!:)....

egyebkent szerintem probald meg ne annyira gorcsosen akarni ezt a forever 2D -t es akkor talan konnyebben behuzod. :)

Koszi Szikla, es sok sikert neked!...varom a folytatast.:)
zs.
Harc az igazságért? Elhagytak? 2012.03.31 19:15:00
Csak erős idegzetűeknek javallott eme írás olvasása!A történet, szereplők, helyszínek mind kitalációk, nincs köze a valósághoz. Ha bárki összefüggést lát a környezetében élő emberek és eme írás között az csak a véletlen műve! Szóval képzeljétek el 2,5 éves munka gyümölcse ért meg. 2,5 éve…..
Steven Szilárd 2012.04.08 02:13:12
Steven Szilárd 2012.04.08 02:16:45
Szia Szikla!

Mindig nagy érdeklődéssel olvasom amit írsz,és mindig hálásan köszönöm!!!
Nagyon tetszik a kendőzetlenség ami jelemzi minden írásodat! :)
Teljesen egyetértek veled mint író és a történetben a szereplők úgy
szerepelnek ahogy a homosapienstöl várható.
Miért is???????
Mert csak a nyomorult Mestben akarnak túl élni és elérni céljaikat,ki
szerelemes hősként be tejesedni,a másik a nőiességét felhasználva
elérni ép az aktuális célját.
Előre meg jósolható ez a végeredmény ebben a kapcsolatban.
Privát véleményem hogy Bubka szivességet tessz Rómeonak azzal hogy
lapátra tesszi jó mesziről mert csak a beágyazáshoz kell nagyon közel
kerülnie,lásd a mamához való látogatás,stb.
Tudatos volt mind ez????Naná!!!!!!!!!!!
Mégsem elítélendő,csak törvényszerű és rohadtul gonosz......
Vagy még sem?????

A kapcsolat az elején hát simogatással és teljes odaadással indul
Bubka részéről.Hideg hegyet simogatni,ölebként melengetni és hűségesen
mellé bújva ki várni egy egy simogatást,nagy dicsőség az ölebnek!!!!:)
(A Nő ha szeret igy viselkedik,a Férfi ha szeret még a viztisztitóját
is eladja,sőt még a gatyáját is ha kell.)
A gond az hogy nem párhuzamosan teszik,csak nevelik egymást és tovább
lépnek ha befjezték a nevelést.
Fájdalmas de tanulságos,mindkettö számára.
Bubka ne legyen soha öleb,Romeo meg vegye észre a valódi szépséget és szerelmet.

A Lény az tökéletes!Mindent meg torol,nem felejt,csak cselekszik.
Mindent meg testesit ,és amit keres,az benne van,és minden másik lényben is.
Csak Emlékezni kell,Szeretni,Segitenni és meg van a Minden amire
szüksége van.:)

Hát még 1x köszönöm és sok sikert kívánok,neked kedves Szikla!
ARK:
Anna :)
A Koppenhágai haladó szervezetről van szó. Az "A" mint Advanced az "O" pedig mint Organization, csak hogy tudjad... :)Szóval szerdánként szoktam bejárni egy 2 órás időtartamra tanulni az alapokat, most már a hihetetlen Faktoroknál járok, hogy ott én miket…..
Előfordult már Veled, hogy valaki csinált valamit és bosszantott? Esetleg a párodnak említést tettél már valamiről, hogy NE csinálja és újra és újra csinálta? És teljesen feldühített? Esetleg el is hagytad Őt? És aztán megtaláltad az "igazit" és neki is…..
Steven Szilárd 2012.01.01 22:40:04
@Pyjcb82: Ennek örülök! Igen, ez így biztatóbban hangzik, mint "az ember nem változik" című közkedvelt hamis adat. :)
Mostanában találkoztam pár emberrel, akik keresik az igazit, illetve az igazira várnak. Azt mondják jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, és nagyon óvatosak.Én meg azt mondom, hogy jobb egy kapcsolat, mint a nem kapcsolat. De még odáig is elmennék, hogy jobb egy rossz kapcsolat,…..
Steven Szilárd 2011.12.15 01:07:58
@kiisb: Kíváló megfigyelés! Gratulálok! Írj ha sikerrel jártál! De ha nem akkor is! :)
Jó kis cím, nem? Most arra gondolsz, hogy csak azért írtam ezt, mert azt szerettem volna elérni, hogy belépj és megtudd hogy valójában ez csak egy vicc volt. A vicc viszont az, ahogy belekerülsz a csapdába, észre sem veszed, azt hiszed szerelmes vagy, wooooow megtaláltam az igazit. És…..
Steven Szilárd 2011.12.04 21:38:09
@Verde Lunaria: A főkérdés mindig az, hogy mi hajtja! A kérdésedre a válasz pedig benne van a blogban: "Dumálj vele, de csak mint cimbi és szándékosan kerüld a párkapcsolatnak még a gondolatát is vele."
Steven Szilárd 2011.12.05 00:51:41
Ham@Pyjcb82: Hamis érzések Lali! Az a szép ebben a csapdában, hogy olyan érzésed van, hogy az kell neked. És hajlandó vagy akár az egész életedet odaadni. Amer első halálát olvasd el, az telibe sztori erre.
Steven Szilárd 2011.12.05 21:12:56
@Blue Butterfly: Köszönöm BB! :)
A tech darabjai... Pro TR nyereség 2011.08.12 00:01:00
Hol kezdjem. Asszem onnan kell kezdenem, hogy elkezdtem az Életenergia Forrása könyv és előadás tanfolyamot és az utolsó cd-éknél felfordult a világ. A második egységnél kezdődött, valamit felismertem, aztán megint és aztán... Tudjátok jött felém egy áramlás, egy olyan amit…..
Az iskolákban nincs drogpevenció. Ezen a címen a biztonságos drogozás oktatása folyik! Ne engedd! Támogasd a Drogmentes Magyarországért Maratont 40 gyerek felvilágosítási költségével! Tavalyelőtt elértünk 20.000 gyereket, tavaly 60.000-et, idén 100.000-et akarunk! 1 gyerek…..
Március 17-én csütörtökön délután a Sárospataki Református Gimnázium tanulói egy egészen szórakoztató és egyéni nyelven megszólaló drogprevenciós előadáson vehettek részt.Horváth Richárd, - a mozgalom vezetője - úgy próbált a diákokhoz szólni, hogy némi…..
Épp a barátnőm szüleinél vagyok Erdélyben és az utóbbi napokban volt időm a szemináriumi jegyzeteimet gépre vinni és olvastam egy érdekes sort. És mivel gyanús, hogy nem csak én futottam bele már ebbe a problémába ezért úgy gondoltam hátha hasznos lesz Nektek is.Dudás Attila…..
A szerelem egy döntés, bárkibe lehetsz szerelmes. Amiatt nem leszel szerelmes egy bénába, mert nem döntesz úgy, hogy szerelmes leszel belé. Ezért van az, hogy amikor szerelmes vagy nem látod a hibáit. Ha a hibáit látod először, nem döntesz úgy, hogy szerelmes leszel belé.   Szóval azért nem vagy…..
A tech darabjai... Gyurmaasztal 2010.11.14 20:22:00
Újra kellett csinálni a gyurmaasztali auditálást és nem kaptam arra választ, hogy meddig kell csinálni, kezdtük az elején és már ott ahogy elolvastam a gyurmademó és a gyurmamegjelenítés definícióját, rájöttem hogy ezek között van különbség és gyanús, hogy én…..
A tech darabjai... Konfrontálás 2010.09.26 21:10:00
Nem írom le mióta próbálkozok a pro TR tanfolyam elvégzésével, de általában tavasszal és ősszel szoktam megpróbálni és adok neki 1 hónapot és ha összejön akkor összejön, ha nem majd legközelebb hozzáállással "picit" szívatom magam. Hogy mennyi pénzkidobást…..
A tech darabjai... Extra Lendület 2010.08.19 02:19:00
Le kell írnom ezt is. Újra csináltam egy éjszakai tanulást tegnap este 6-tól, ma reggel 10-ig és lezártam a Haladó Eljárásmód és Axiómákat, majd kimentem a Nyugatiba könyvet eladni 3 órányira, eladtam 5-öt, mert meg kellett mutatnom, hogy csinálom, és miközben mutattam a hölgy…..