Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belátom, régen volt hír, mégis írni kell róla, mert állatorvosi ló. Ugye mindenki által ismert probléma, hogy a távfűtéssel rendelkező házak (nagy része panel) fűtési költsége irreálisan magas, télen nem ritkák a 40-50 ezres számlák sem. A helyzet nyilván megoldásért…..
Az alaphelyzet: T-Mobile hálózat adott napon bekrepál. A fél világ megáll, nincs mivel kommunikálni. Eszünkbe idéződik Réz András előadása az idei Internet Hungary-ről: ha "kihúzzák a dugót", akkor a virtuális világnak, amelynek akkora fontosságot…..
Cellulóz Szigetelés - DrTherm.huNa, végre kijavították a házon a szigetelési hibákat. A vagyonokért elhehelyeztt közetgyapot szigetelésről a hőkamerás felvételek alapján kiderült, hogy 1, az ácsok szar munkát végeztek (mint hallom ez 99%-ban így van, mert ugye a melós szarik…..
Bendee 2009.12.09 11:58:21
www.szigatech.hu

Itt mindenféle hőszigetelő anyagot lehet venni, egész jó árakon!
Szeretnétek tudni, hogy mikor tökéletes egy ablak? Nos végülis mivelhogy ez egy ablakos blog, ezért itt választ kaphattok mindenre ami ablakkal kapcsolatos. Az ablak egyik fő tulajdonsága a szigetelés, ezért kiváló lég-, nedvesség-, hő- és hangszigetelőnek kell lennie egy jó…..
Bendee 2009.12.09 11:55:41
8ker Szigetelés 2009.12.06 18:30:00
Az imént hallgattam a jövő heti előrejelzést a meteorológusoknak hívott időjósoktól, és azt mondják, most már tényleg itt a tél: ma éjszaka fagypont alá süllyed a hőmérséklet, és ott is marad egy darabig. Ilyenkor aztán megugrik a fűtésszámla - ha nem megfelelő a…..
Bendee 2009.12.09 11:53:58
Az előző poszt hatására ill. azt folytatván gondoltam, hogy egy kicsit bővebben foglalkozzunk a panelprogram témájával. Tehát a legfontosabbak, mi is a panelprogram? Iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének,…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..
Bendee 2009.12.01 10:45:27