Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atb44

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy picit értelmetlen így elsőre a cím, de a videóban mindent meg fogtok érteni! Elég annyit mondanom, hogy elején Vint úgy kezdi a videót, ahogy nem lehet videót kezteni.. ahogy nem lehet jumpot kezdeni? Ha nem látom, hogy utólag vágják alá a zenét, nem hiszem el.. Utánna f45t az…..
Uramatyám!!! Mostmár biztos, hogy megvalósul az álomdöntő!! Power vs ATTAK!!! Ott fog elszabadulni a pokol! Ugyanis amit Power villantott és amit most ATTAK oltott azzal kizárt dolog, hogy ne jussanak döntőbe!!Kalmi meg se nézze a videót, mert sírva fogja tépkedni a haját! ATTAK…..
Felbaszott ma J4E!Felbaszott ma Bezzi! (igen az a Bezzi!!! aki vágja, vágja)Felbaszott ma az élet!FELBASZOTT MA HOGY ÉLEK!Kurvára nem néztem meg a videót de első track annyira megnyugtat h nem tudom kikapcoslni! és ekeell ez nekem isde is!..
Jumpstyle is my style! JumpS'hit 2010.01.17 21:13:57
orangee küldte ezt a csodát... xddehát ez miez????:D:D:DKomolyan nem tudom, hogy nem küldte még senki be nekem május óta, hisz ez korszakalkotó... xDDe tényleg mit akart ezzel?? Vagy mi célja van az ilyeneknek??? És ilyenre bevillan a 3 és fél csillag.. hagyjukmár... :)Ezt kár lenne…..
Jumpstyle is my style! Chruściel 2010.01.12 19:57:16
Nem tudom hogyan kezdjem el..Számomra ez egy nagyon is korszakalkotó videó! Annyire egyedi style-t jumpol, amit én nem tudok beleszorítani egyetlen meglévő stílusba sem. Lehet, hogy sokaknak fura lesz.. de mint anno Rico-t is sokan leszóltátok, hogy milyen jumpot művel.. és most tessék!…..