Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giorgio

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
SAJTÓKÖZLEMÉNY   Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a…..
Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik az erőszak és a kirekesztés ellen Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4.-re az Erőszakmentesség Világnapjához…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Az adón - amely a 18-39 éves korosztályt szólítja meg - a zene játssza a főszerepet; a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb termése mellett hangsúlyt fektetnek a fiatal hazai tehetségek bemutatására is, olyan igényes zenéket sugározva, amelyek más rádiók…..