Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorcika1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neki a világnak Érdekességek 2009.12.01 18:24:00
Némi érdekesség amit gyorsan le kell írnom nektek mert utána már lehet fel sem fogom kapni rá a fejemet, mert annyira megszokottá válik.A mosdóban és nagyon sok helyen 2 csap van ugyebár az egyik a forró ami annyira forró, hogy éget is, a másik? Nem hagyom rá a fantáziátokraJ, a…..
 Szétküldtem a levelet, megtudtátok a blog címet:) Üdvözöllek titeket, nos ez lenne az, ahogy írtam a legelső bejegyzés legalul található meg, és a legutolsó legfelül.Akit még érdekel és tudtok Róla annak szóljatok légyszíves, most rengeteg embernek elküldtem, de…..
Neki a világnak 2. nap 2009.11.16 23:19:00
 Másnap 11 órakor kezdtem, előtte reggeli, és gyorsan bemutatkoztam szépen angolul ahogy illik egy asztalnyi staffnak és bemutatkozott mindenki magyarul... OK..... nice to meet you:) Szóval a magyar különítmény egy részét megismertem és már egyből kevertem is a neveket:) Ezen a…..
Kis bemutatkozás képen, hogy aki nem ismer kapjon egy szeletkét belőlem:Dolgoztam Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Magyarországon:D és most Angliában ( ?!?! ) azaz Skóciában vagyok:)Nagyon sok előzménye van, hogy miért tartok itt, de először a közelmúlttól szeretném…..
Neki a világnak Staff 2009.11.16 23:47:00
 Nos a staff jelentése, személyzet, beköltöztem a hoteltől különálló Staff Blockba, és elkezdtem mindenkivel megismerkedni, hát egy élmény:)Dolgoznak itt thaiok, szlovákok, angolok, skótok, és nem utolsó sorban magyarok.A Manager és a férje elmentek nyaralni pénteken,…..
 Az érkezésem utáni hetekben rengeteget jöttem-mentem kirándultam, nem mintha manapság nem tenném:)Rengeteg helyen jártam, felfedeztem a környéket, megnéztem végre Glasgow-ot, és találkoztam egy aranyos, rendes magyar párral, együtt megnéztük a bevásárló utcát és rengeteg…..
Neki a világnak Orvoslátogatás 2009.11.27 19:56:00
Ahogy a címben is benne van, IGEN! Ezt is összehoztam. Egy vasárnapi napon felkelés után a falnak támaszkodva reccsent egyet a nyakam és kész…. Jobbra nem tudtam fordítani a fejem, így csütörtökön elmentem dokihoz. A hotelhez képest a falu első háza az orvosi rendelő és…..