Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyongy1992

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panka blogja:) Rutinvizsga 2010.10.06 09:18:00
...ami nem sikerült...Megvágtak...:( Az a hülye saroktolatás nem jött össze, pedig eddig általában sikerült megcsinálnom. Az volt a baj, hogy mindig rossz irányba próbáltam javítani...:( Na nem baj, végülis jogos volt, legalább addig is egy barommal kevesebb az utakon. Jövő…..
de ma pereceltem egy akkorát, mint a nemtudommi. Ennek eredményeképpen egy bazinagy gézdarab feszít a könyökömön, amiből először kiszedték a kavicsokat...:S És jelenleg nem nagyon tudom behajlítani.:( Amúgy semmi komoly bajom, azt leszámítva, hogy három percet sikerült feküdnöm…..
Talán onnan kellene kezdenem, hogy túléltük az intenzív törit.:) Az utolsó nap számomra halál volt, de legalább még élek. A pénteki töri után szinte rögtön indultunk Püspökladányba. Késő estére sikerült is megérkeznünk, s az ottani rokonok természetesen egy rögtönzött…..
És igen, a legfontosabbat sikerült kifelejtenem tegnap!!! Babariadó vaan...!Zoliék kislányával minden a legnagyobb rendben, csak névválasztási problémák merültek fel... De novemberig még van idő.;)Viszont a másik oldalon is babázás lesz! Márciusban érkezik a 15.…..
Máté aprította, Szovát rakosgatta.;)        Művtöriből kellett egy elemzést írnunk. Bármiről. Bujáki Zsolt házidolgozatát olvashatjátok. Ismeretlen című neodada műalkotásEme alkotás a tatai református gimnázium 01-es termének egy…..
Bűnt büntetés követ. Ezt mindenki tudja, főleg mióta közelebbről találkozott Dosztojevszkijjel…Ha a törvénytisztelő állampolgárok manapság megmutatják annyira nem is törvénytisztelő oldalukat, akkor azt a bűn mértékének megfelelően jutalmazzák. Jobb esetben néhány…..
ramosblogja Csehov- Sirály 2009.11.05 22:19:00
Ez a mű nem is tudom, hogy tetszett vagy nem. Először is bennem van még az a tudat, hogy nem értem a magyar 1esemet. Másodszor is annyi nevük van a szereplőknek, hogy néha azt sem tom ki kicsoda.A történet egy fiatal íróról, rokonságáról és barátairól szól.Rendez…..
gyongy1992 2009.11.30 21:34:56
 1)      Be van fejezve a nagy mű, igen.A gép forog, az alkotó pihen.Évmilliókig eljár tengelyén,Mig egy kerékfogát ujítni kell.2)      Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy,S egy talpalatnyi föld elég nekem,Hol a tagadás…..
Panka blogja:) ÖTÖK 2009.10.17 12:01:24
Tegnap volt az ÖTÖK 3. ülésszaka! Nem gondoltam volna, hogy a kezdésre minden kész lesz! Úgy rohangáltam az épületben, mint a mérgezett egér, amin egy kicsit segített ofő nyugtató csokija, aminek egyébként most eszem a mások felét...:)Az előadók meg remekek voltak! Én nem…..