Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monalisa007

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben számos panasz érkezett az MTE-hez, az ingatlanbazar.com, illetve az ingatlandepo.com oldalak üzemeltetője, az Exe Ltd. tevékenységét illetően. A panaszosok mindegyike azt kifogásolta, és egyúttal jogtalannak tartja, hogy az említett oldalakon eredetileg ingyenes…..
monalisa007 2010.03.08 19:47:09
Nem tudom követitek-e a panaszfal oldalát, de mivel a GVH furcsa mód teljesen tisztességes cégként tekint rájuk, így most elkezdik perelni az őket sértő cikkek szerkesztőit.

www.panaszfal.hu/index.php/topic,1732.1710.html

a 168 óra online szerkesztője is írt cikket róluk, most beperelték, hogy valótlant állít. Takács Andreának hívják. Kérem, hogy aki tud neki segíteni akármilyen bizonyítékokkal az keresse meg. Hívja fel a 168 óra szerkesztőségét és kérje őt. Bemásolom a linket és a szöveget is:

A segítségeteket kérném!! Nem magam .hanem a 168 óra újságírójának részére.Ő segített nyilvánosság elé tárni az ügyünket. www.168ora.hu/itthon/virtualis-remalom-ingatlandepocom-48167.html
Amiért ezt meg merte tenni ,benkőék megpróbálnak bosszút állni rajta .A cikkben elhangzott állításait valótlannak nevezték.
Ezért beperelték.Takács Edinát. Őt a 168 óra ügyvédje fogja védeni.
Edina kitart az igaza,az igazunk mellett de hogy ezt kétségtelenűl be is tudja bizonyítani több adatra lenne szüksége.
Ezért keresett meg engem.A segítségemet kérte.
Pontokba szedte aminek bizonyításához számít ránk,a SEGÍTSÉGÜNKET kéri.

> - fizetési felszólítás hónapokkal később érkezik
> - törölni nem lehet a hirdetést / ingyenesség lejárta előtt /
> fizetés után
> - a már befizetett összeg ismételt követelése
> - fizetés esetén is visszakerülhet a hirdetés
> - fenyegető levelek
> - felszólítás a saját adatok törlésére, amit nem tettek meg.

Mielőtt felajánlottam a segítségem,kikértem Bányai Úr véleményét is.Az ő tudtával kérem,aki tud segítsen valami adattal ,ami
mozaikként összerakva bebizonyítja ,hogy az Edina által megfogalmazott vádaknak van valóságalapja.
Ezt rajtunk kívül más nem tudja!! ( Akinek benkő álmatlan éjszakákat okozott ,az most visszavághat.)

Tudom mindenkiben van egészséges félelem-hátha a benkő mesterkedése ez az egész segítségkérés .Ezért várjatok két napot a segítségnyújtással ennyi idő elég,hogy a moderátorok felvegyék a kapcsolatot Bányai Úrral ,aki igazol engem.

Kérek mindenkit segítse Edinát valamilyen adattal. A GVH -os szálat már majdnem elcsesztük.( a terhelő bizonyítékok hiányában nem találtak kivetni valót az ingatlandepó munkásságában.) Most kaptunk még egy esélyt az igazunk bizonyítására.Vegyétek fel a kapcsolatot Edinával.
Itt a privát elérhetősége. Email:teadore.99@gmail.com
Akinek kétségei vannak.az interneten utána nézve ,ide ide is elküldheti: szell.andras@168ora.hu (jelezzétek,hogy Takács Edinának küldtétek)
Bármilyen adat jól jön ami bizonyítja az igazunkat.Edinával megbeszélve,lehet zártan is kezelni az adataitokat.
De tegyetek valamit.Ne hagyjátok büntetlenül amit veletek tettek.

Ezen a héten volt a TV ügyvédje forgatás a PPO és ingatlanbazar.com ügyéről. Lehet, hogy holnap vagy jövő héten megy adásban. Nézzétek!
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..