Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgue

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai T-Mobile-nál is kapható ekönyv-olvasó, és ha körülnézünk a piacon, azt látjuk, hogy nem is drágán. Hatvanezer forintba kerül, ha egy összegben fizetünk, de T-s előfizetőknek részletre adják. Maga az olvasó az egyszerűbbek közé tartozik, olvasni és zenét (mp3)…..
Biztos vagyok benne, hogy az amerikai átlagpolgár már feltette magának a kellemetlen kérdést: "Mégis milyen haszna volt/van édes hazámnak az afganisztáni és iraki háborúból? Nagyon szép dolog, hogy felszabadítottuk őket, azután felvettük a harcot…..
Szomorú, hogy olyan megtörténhet, amit Péter írt meg nekünk. Nem tudom, hogy első kézből hallotta-e, mindenesetre ijesztő. És mint a példa is mutatja, nem csak Budapesten van sok agresszív állat, aki egy dudálásért ilyesmire képes. Aki esetleg látott valamit, az jelezze emailben…..
Hogy a budapesti zebrák többségén nem lehet időben átkelni, az szinte már közhely. Mondjuk életerős, kisportolt, kipihent férfiemberek, ha egy kicsit összeszedik magukat, akkor szinte már-már időben át tudnak haladni, de kerekesszékesnek, bicegőnek, babakocsisnak vagy kisgyereket…..
Egy Hangmás koncert olyan élmény, mintha az embert felkapná egy kúl-tornádó, jól megforgatná, aztán teljes erőből földhöz verné, és ez javarészt a legcoolabb magyar frontembernek köszönhető, aki ha a színpadra áll, sosem tudhatod, hogy mi fog történni a következő…..
Morgue 2009.12.03 16:53:52
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
Morgue 2009.12.02 13:44:22
@Void Bunkoid: haha úgy könnyű:-)
Morgue 2009.12.02 14:18:56
@Tarkin kormányzó: egy lófaszt kaptál te a seggedbe nem kékvérű nevelést, barom xD majd egykis csesztetésért mindenki pisztolyal megy rendezkedni...
Ha valaki kihagyta volna a The Big Bang Theory űberszexis vendégszereplőjét, most pótolhatja. Az ugrás után egy bónuszvideó a Battlestar Galactica legtökösebb pilótájáról, fasza kemény metálra hangolva. ..
Morgue 2009.12.02 14:14:36
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
Ez az a rész, amelynek a poénjait többen voltak szívesek lelőni az első poszt kommentjeiben. Örültem neki, de egyébként az illetők közül nem akar valaki posztokat írni? A normann hódítás első és legkézenfekvőbb következménye az volt, hogy az angolszászok nem nyugodtak bele a…..
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..
Morgue 2009.11.30 22:08:23
@arheni: istenem na, idiótának nevezte az idiótát, te talán almának hívod a körtét?
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
Morgue 2009.11.30 21:16:51
@lilike14: Te sem tudsz sokat a cigányokról látom, de azért osztod az észt:-) a cigányok nagyrészt olyanok mint a magyarok, azon a környéken ahol ezt csinálják még a magyarok is ezt csinálják. ahol meg felvilágosodottabb a nép ott a cigánycsajok is éppen úgy kefélnek mint a magyarok, zsidók és a muszlimok nameg a scientológusok:-)
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
Morgue 2009.11.30 20:58:08
@hagyma: mindenki leszarja mire van joga, aki haladni akar annak is van joga, nem kell kikényszeríteni a külsőbe. Az elsődleges feladatom saját magam célbajuttatása a másodlagos, hogy ne akadályozzak másokat a célbajutásban, kiváncsi vagyok ennek a tahó népségnek még hány évtized motorizáció kell mire ez leesik.
Morgue 2009.11.30 21:01:07
@hagyma: nem városban vagy autópályána hanem mindenhol! ha hamarosan balra kanyarodik az természetesen más, viszont a posztban nem volt ilyesmi, még sokáig egyenesen ment tovább.

Ha én lettem volna a vétkes aki a belsőbe megy és levillogják 30-nál akkor kimegyek és intek, hogy elnézést balfasz voltam, bennragadtam. Érdekes nem is szoktak soha problémáim lenni.
Magyaridióta Geréb, az áruló 2009.11.27 19:54:00
Gyermektelen férfi lévén többszörösen sem tudom átérezni a gyermeket akarók, a gyermeket várók lelkiállapotát, érzéseit. Régi elvem, hogy akinek nincs gyereke, az gyerekkérdésben kussoljon.Az idiotizmus tárgykörében mégis példaértékűnek tartom Geréb Ágnes esetét, több…..
Morgue 2009.11.30 20:27:09
@idelle: sehol sem tudták ugyanolyan biztonságosra megoldani, ez jelentős tévedés. viszont vannak országok ahol jelentősebbnek ítélik az anya jogát a kockázatra mint a gyermekét a túlélésre, ez is egy álláspont. Elég józan ésszel belegondolni, az egyik leggyakoribb baleset a szülés közben a fulladásokkal illetve vérveszteséggel kapcsolatos, mindkét esetben minden másodperc számít és nem fontos várni hátha gyorsak lesznek ma a mentősök, szerintem.