Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szüljünk naponta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letartóztatták a 37 éves Megan Mariah Barnes-t, mert vezetés közben borotválta a bikinivonalát. Csak hogy extrémebb legyen a helyzet: míg Megan a punettit csinosította, az ex-férj tartotta a kormányt. Ráadásul, egy nappal az eset előtt már elcsípték a nőt ittasvezetésért,…..
2007 augusztusában a Los Angeles-i rendőrség megállított egy 14 éves biciklist, mert a fiún nem volt bukósisak. Az ellenőrzéskor találtak a zsebében egy biciklis lábtartót: egy majdnem 12 centi hosszú és 4 centi átmérőjű fémből készült hengert.Az intézkedő rendőr…..
Aki valaha is egy óránál többet nézte a Discovery Channelt tudja, hogy a tenger alján csupa-csupa izgalmas és értékes dolog lapul, melyek közös jellemzője, hogy csak és kizárólag szerencsével lehet rájuk bukkanni, a tudományos alapokon nyugvó kutatás borítékolható kudarc. Az…..
szüljünk naponta 2010.01.14 13:33:49
Hogyan lehet a legegyszerűbben megakadályozni, hogy ellopják a biciklidet? Ha nem tudják hajtani. Ezt próbálja elérni a törött kerékkel Carmond Lai dizájner. Amikor kikötjük a biciklinket, akkor két ponton kipattintjuk a kereket, így lehetetlenné téve a biciklizést. A…..
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
ICA tovább gondolkodott a Geréb-jóslaton, miután a róla szóló cikkre számos komment érkezett.  A két szerkesztő fogalmazta meg a hozzászólások olvastán a gondolatait. Köszönjük az olvasók figyelmét és a kommenetket. Mondataik olykor egyeznek, máskor…..
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..