Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steff74

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Tudta Ön, hogy Bolíviában az Egyenlítő közelében is lehet gleccseren síelni? Ha igen, akkor rosszul tudta. Sajnos az 5000 méter felett fekvő Chacaltaya gleccserből mára szinte semmi sem maradt, a globális felmelegedés végzett a síparadicsommal. Bár Bolívia nem kifejezett…..
Steff74 2009.04.23 10:08:25
Tisztelt Gaskó István,   Már többször is írtam Önnek, illetve a VDSZSZ vezetőségének, de választ a mai napig sem adtak. Online petíciót szerveztem, melyben az alábbi pontokat követeltük mi utasok:   1. Haladéktalanul álljanak el a közlekedést akadályozó…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..