Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virgi

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újfent nem tudtam ellenállni az egyik hazai könyvesbolt-hálózat akciójának, így 40% kedvezménnyel nem bírtam otthagyni a könyvet. Lehet előtte informálódnom kellett volna még.A távoli jövőben Észak-Amerika romjain Panem országa áll. A központ a Kapitólium, amelyen kívül 12…..
Pár hónapja egy blogban olvastam róla, és már a cím is felkeltette az érdeklődésemet. Tudtam, hogy bizonyos érzéseket fog bennem táplálni, amikre az ember nem feltétlenül vágyik nyáron, melegben. De utólag úgy gondolom, hogy a legjobbkor olvastam.A történet Alice és Mattia…..
Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója, ez nem vitás, bármelyik könyvesbolt sikerlistáin megtalálhatjuk legújabb regényét. Könyvei 120 országban jelentek meg, a világ 47nyelvén, milliós példányszámban. Az író legismertebb műve az 1988-ban megjelent Alkimista, ami…..
 Manapság vagy divatos, vagy kellemetlen egy Márai könyvet olvasni, ettől függetlenül nekem mindig is a kedvenc írom marad és nem fogom soha rosszul érezni magam, ha a metrón egy-egy művét a kezembe veszem.De volt egy könyv, amitől mindig is tartottam és nagyon nehezen szántam…..