Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deborah

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győztes devizahiteles per, közelgő jogegységi döntés, őszre ígért mentőcsomag. Új fejezethez érkezett a devizahiteles mentőcsomagok többéves története, kérdés, hogy végre pontot is teszünk-e a sztori végére. Az új intézkedésekből még ugyan nem sokat lehet tudni, az MNB…..
Deborah 2014.06.13 06:53:58
@csepke: Nem szűnt meg a jövedelem arányos hitelezés. Csak maximalizálják, törvényileg.
Clark Gable szerepét Szabó P. Szilveszter játssza a az Elfújta a szél musical-változatában. A Budapesti Operettszínház előbemutatója Július 26-án lesz a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Egy hét múlva premier, hogy álltok? Amikor először ül be a zenekar a próbára, olyankor…..
Egy kötött sapkás, szakállas, vastagkeretes szemüvegben a világra magasról tevő, azaz „átlagos” hipsztergyereket küldünk Malmőbe, hogy megnyerje az Eurovíziós Dalfesztivált. Amire egyébként nincs esélye – nem azért, mert hipszter, hanem azért, mert magyar. Március 2-án…..
Deborah 2013.03.04 17:11:19
@kertesz: Akkor én kutya vagyok. Valószínüleg a korcs fajtából, mert nem hallgatok tankcsapdát, kárpátiát. Ellenben előszeretettel színházba járok s meghallgatok olyan előadókat, mint Vastag Tomi. Tudom, ma Magyarországon nagy kutyaság kocsma helyett színházba járni, s nem fikázni mindent. Olyan előadó úgysem nyerhetett volna, aki mindenkinek tetszik. Az hogy valami nekem nem tetszik, valakit én nem hallgatok, nem azt jelenti hogy az szar, csak annyit, hogy nekem nem tetszik. De természetesen mindenhol megvannak azok az emberek, akik a világ közepének hiszik magukat, hisz ha nekik valami nem tetszik, az szar. Úgy látom, hogy itt egy kicsit nagyobb koncentrációban sikerült összegyűlniük. Egy kis elfogadás senkinek nem ártott még meg.
Deborah 2013.03.04 17:24:34
@Negyvenértelmiségi: Én nem vezetek le semmit, nem erőltetem rád a véleményem, hanem elfogadom, hogy más az ízlésünk. Ezért nem minősítem azon együtteseket, akiket te annyira istenítesz, én pedig kerülöm. Mások vagyunk. Én nem tombolok, nem sírok, csendben vigadok. Én elfogadom, hogy Te mást szeretsz, Te elfogadsz valaha valamit, ami nem a te szájízed szerint való? Menj, hallgasd meg a kedvenc albumod, aranyozza be a napod, kár olyan dolgokra fecsérelni az idődet, amik neked nem tetszenek. S igen. Elmennék a koncertjére. Leülnék egy sarokba és csendben vigadnék.
Deborah 2013.03.04 17:31:26
@Negyvenértelmiségi: S attól nem leszel több, hogy kultúrsznobpicsázol. Én meg főleg nem leszek kevesebb, ez csak a saját magadról kiállított bizonyítvány.
Kezdődik egy banki projekt, és nem tudod, mire számíts? Összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat, amik segítenek érvényesülni a banki informatika rejtélyes, veszélyekkel és kihívásokkal teli világában! 1. Aki belül van, tegezzük Mindenki mindenkit, mindenhol! Lehetsz…..
Deborah 2013.02.26 14:39:12
@Kriminalhauptmeister Harry: Azt mondod, hogy az intran keressek szobanovenyt vagy felmosovodrot s rakatttintva mogotte meglelem az ebedloi sorrol a kepeket? Erre valoban nem gondoltam:D
Ha nem sértődtök meg, hogy hallgatótársaimnak szólítalak benneteket - hiszen nemrég még én is egy magyar egyetem padjait koptattam. Az élet úgy hozta, hogy munka mellett szereztem meg a diplomámat, kemény milliókért -  de eszembe nem jutott volna, hogy bárkitől irigyeljem az…..
Reckl Amál blogja Helycsere 2012.10.15 13:47:51
Az, hogy az idei X Faktor sokkal lejjebb tette a lécet a korábbi évadokhoz képest, legkésőbb a sokat vitatott mentorházi döntések után világossá vált. Azt is lehetett sejteni, hogy a Voice-ban legalábbis névleg tényleg a hangot emelik piedesztálra, és az egyéb körülmények…..
  A fiatal brazil építész, Guilherme Torres eredetileg irodának képzelt 73m2-es otthona Londonban. Nem tudom, a "fiatal" mit takar, de kalkuláljuk bele, hogy  csak a felújítással elszállt 10 év. Mert persze menet közben derült ki, hogy minden szivárog, reped és ráz…..
Kedves Blog! Karácsony alkalmából, mint minden évben egy rövid üdvözletet küldtem a partnereinknek, és azoknak a kollégáimnak - közöttük a főnökömnek is -, akikkel már biztosan nem találkozom az ünnepig (ez a térbeli távolságból adódik).A válaszok között egy érdekes…..
Deborah 2010.12.23 13:33:00
@ZéBé: Hát ezen az én szemeim is kerekedtek... Külön érdekes lenne, ha esetleg a posztolóé, amire realtív nagy az esély...
Stevie (nagyon menő modell) egyből teljesítette a kérésem, és leírta hogy milyen kemény a modell-világ, és legalább láthatják mások is, hogy az esztétikailag szép embereknek is mennyi kell kűzdeniük a mai világban. Szóval az irigység nem megoldás, hanem meg kell érteni, hogy…..