Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FashioNiky

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy a legkevésbé sem szokványos farmerreklám egy a legkevésbé sem szokványos farmer-kollekcióhoz. Itt nincsenek izzadó, meztelen testek, erotikus vagy szexi pózok, csak néhány fiatal, mosolygós lány színes cuccokban. De mielőtt elmerülnénk a műhóban heverésző lányok ruháinak…..
Hugh Jackman a Lipton Ice teától mindannyiunk nagy örömére táncra perdül, és nem is akárhogy ropja ám! ..
A Calzedonia tavaszi és nyári kínálata között találhatunk (a teljesség igénye nélkül):mindenféle (pamut, csipke, bokáig érdő, térdig érő, stb.) leggingseket;cuki, fodros-masnis zoknikat;térdzoknikat;csipkeharisnyákat;csipkés titokzoknikat;stb...Kár, hogy ilyen gazdag…..
A tavaszi/nyári Barneys-katalógusban Constance Jablonski háziasszonyként pózol: ..
Milánóban folytatódnak az őszi/téli kollekciók bemutatása. Elsőként a D&G bemutatójáról hoztam képeket. A D&G igazi meleg, téli ruhákkal rukkolt elő, sok-sok kötött pulcsival, kardigánnal, hatalmas sálakkal - és nagy örömömre egyszerű, de mégis tetszetős, csini…..
FashioNiky 2010.02.26 14:10:57
@pottyosgaloca: igen, a szőrös csizmákat én is utálom.
olyan, mintha valami nagyon szőrös állatot viselnél a lábadon.
meg nagyon bumfordik.
Az amerikai Vogue márciusi számában Daria Werbow meghódít egy erdőt - David Sims képein...
Anna Sui őszi kollekciója ezúttal sem okozott csalódást. A munkáit nem tudom megunni. Ezúttal is bájos és szerethető ruhákat tervezett sok-sok színnel és mintával, na és gyönyörű harisnyákkal. ..
Marc Jacobs ezúttal egy igazán szolid, konzervatív kollekciót készített, szürke kosztümökkel, jókislányos ruhákkal, térd alatt végződő szoknyákkal, csinos, derékban szűkített kabátokkal, stb.A kisördög azoban ezúttal sem pihent, időnként belebújt Marc Jacobs bőrébe,…..
FashioNiky 2010.02.16 17:01:37
@dzsuli: úristen tényleg hogy néz ki! :@
Egyébként én szeretem Marc-ot, de ez most nem különösebben tetszik.
Christina Hendricks a New York magazin tavaszi számának címlapján... A harmadik kép a mai kedvencem :) ..
Már javában zajlik a divathét New York-ban, úgyhogy éppen ideje belepillantani néhány 2010-es őszi/téli kollekcióba. Betsey Johnson ismét különc kollekciót vonultatott fel a kifutón. Fittyet hányva a trendekre, nincsen egység, a káosz uralja a kollekciót, arra pedig kísérletet…..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
A Hermés tavaszi/nyári divatfotóit mesék - többek között a Kis Hableány, a Hamupipőke, az Aladdin - ihlették.   modell: Karlie Kloss fotós: Paolo Roversi Azt hiszem kijelenthetem, hogy eddig mindenképpen ez a kampány a kedvencem a tavaszi/nyári időszakból.  …..
Giorgio Armani bemutatójának középpontjában a hold állt. Ez határozta meg a színvilágot - hideg ezüstös fényben játszó ruhák, a domináns színek a fehér, a fekete, a szürke és az ezüst. A hold-motívum fellelhető a ruhák anyagában is díszítő-elemként, illetve nyakékek,…..
FashioNiky 2010.01.27 13:45:58
Lara Stone a Vogue Paris decemberi/januári számában is feltűnik. Apácának öltöztetve, ámbár elég mély dekoltázzsal látható. A fotós Cedric Buchet, a stylist Carine Roitfeld volt.Lara körmei nagyon nem tetszenek, sem formára, sem színre... túl barbies - akárcsak a rúzsa. Az…..
FashioNiky 2009.12.01 14:44:37
Honor Marie immáron 17 hónapos... ..
A Numero novemberi számából valók a következő zseniális képek Anja Rubikról. A fotós Miguel Reveriego, a sorozat a Métamorphose nevet kapta. Vajon miért? :) ..
FashioNiky 2009.11.30 14:22:04
FashioNiky 2009.11.30 14:21:01
Természetesen egy Christian Louboutin szandálról van szó. Kivételesen egy elég csúnyácska darabról.A forma szép, ugyanakkor a színválasztás nem túl szerencsés. A mintás "keretet" nem kellett volna arany pántokkal elcsúfítani. Egyrészt nem is illenek össze a…..
FashioNiky 2009.11.30 14:19:11