Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bengamanga

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma is olvastam egy, a postáról szóló cikket, amin kissé felakadtam. Vagy le. A csomagfeladási limit után itt az újabb év végi intézkedés a Magyar Postától: nem kézbesíti a lakásokhoz a levélküldeményeket a társaság, legalábbis az ország egyes részein biztosan nem - derült ki az RTL Klub…..
Bengamanga 2017.12.08 20:48:43
A héten (2017.12.06) történt esetet mesélek el.

Nagyon sok apró-cseprő (néhol komolyabb) cuccot rendelek meg távolkeletről: munkaeszközöket. Legyen az egy 200 darabos RJ45 dugókészlet vagy egy komolyabb mérőműszer, mégiscsak olcsóbban megjön onnan, ráadásul ingyenes szállítással.

Na, hát itt ütközök problémába, ami nem más mint a hazai Posta.

Kellemes tapasztalat: az ügyintézők segítő készek, mindenben segítenek. olyannyira, hogy amikor egy datab küldeményről szóló értesítéssel mentem oda, hozott nekem további 3 csomagot. Három olyat, amiről nem kaptam értesítést, és már közel egy hónapja ott dekkolt a katyvaszban.

Az osztályvezetőjüknél szóvá tettem, hogy örülök a beosztottjuk segítőkész munkájának, és ebből kiindúlva megkérdeztem: még mennyi csomagom van ott beragadva? Elvégre van fél tucat amit még nem kaptam meg, határidőn túl sem.

A nő elkezdett hepciáskodni és sipítozni, hogy mégis mit képzelek magamról, meg az emberek mit képzelnek magukról... Ez kérem Posta, és nem kötelesek semmilyen küldeményt kézbesíteni, sem annak érkezéséről értesíteni. Sem postai címre, sem telefonon, sem emailben. Nekik a postai épület a munkahelyük, azon kívül ami van nem rájuk tartozik. És amúgy is húzzak a picsába...

Nos, erre nincs mit mondanom. most már. De akkor ott részleteztem:
A Magyar Posta és "Logisztika" (SIC!!!) semmi köze a logisztikához: sem hivatali, sem szervezeti, sem technolóhiai szinten.

Mutattam kifele az utcára: ott egy szemetes konténer. Abban nagyobb rend van mint itt, Amott pedig a guperáló hajléktalan: ő nagyobb logisztikai készséggel rendelkezik mint itt ez a banda, elvégre tudja, hogy mikor melyik konténetből mire számíthat, ergo ismeri már a dolgok folyását.

Az pedig már csak mellékes szál, hogy a székesfehérvári posta parkolójában már reggel 6-kor se akarjon senki helyet találno, mert a MÁV dolgozói (azaz vezetői) foglalják az egészet. Tehát ha valakinek van egy 30 kilós csomagja, az kapja a hóna alá és battyogjon vele fél kilómétert az autójáig, ahol le tudott állni vele...

Köcsög maffia banda az egész!
Hatalmasat fordulna életünk szinvonala, ha lenne egy értelmes koax alapú internetszolgáltató a házunkban. Üvegszálról nem is merek álmodni. Sajnos, csak egy házzal arrébb van UPC, amit a routereik wifi sid-je és zaja pillanatok alatt elárul, ha fel szeretnénk kapcsolódni a T által szolgáltatott ADSL…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Én azért írok nektek, mert lassan teljesen kilátástalannak látom a munkahelyemen zajlóhelyzetet, de egyelőre nem tudom, hogyan tudnék a lehető legkisebb veszteséggel túljutni az…..
Csontos Sandra, fiatal kereszténydemokrata a Helyi Témának adott interjújában elmondja, hogy talicskával hordta a könyveket megsemmisítésre, valamint politizált az iskolában. A hölgy korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy besétált a Corvinus Egyetem aulájába társaival,…..
6. Alabárdos Közszolga hitel 2014.01.01 09:18:16
Biztosan bennünk van a hiba, mert ebben az országban mindig van kit utálni. Vagy ha nincs, majd a kormány gondoskodik róla, hogy legyen. Valahogy mindig akad egy olyan társadalmi csoport, aki mintha visszahúzná az ország szekerét a fejlődés útján. Mindig akad valaki, aki mindenért…..
Egyre reménytelenebb helyzetbe nyilatkozza magát Balog Zoltán miniszter az idei Táncsics-díjjal kapcsolatban - eddig csak azt tudtuk, ő nem is tudta, kinek adja a díjat, most viszont elolvashatjuk nyilvános könyörgését is, ugyan már vissza a babaruhát. Ha a legelején kezdjük,…..
Bengamanga 2013.03.20 13:52:37
Valóban, mindenkinek igaza van, hatalmasat tévedtem, két dolgoban is:
1) Kertész Ákost akartam említeni
hu.wikipedia.org/wiki/Kert%C3%A9sz_%C3%81kos

2) és neki sem vették vissza a díját, de lazán megtehették volna. Viszont nem volt olyan fal, hogy "csak vissza kérni lehet"...

... tény, minden lehetőség adott volt, de nem tették meg... mert emigrált, és ez elég volt. Tehát: elhúzott innen, ez volt a fontos, ezért aztán békén hagyták.
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Bengamanga 2013.01.06 10:34:20
A Katolikus Egyház még nincs 2000 éves.
kb. i.sz. 43-ban alapított egyházat Pál apostol.
hu.wikipedia.org/wiki/Katolikus_egyh%C3%A1zt%C3%B6rt%C3%A9neti_kronol%C3%B3gia
Ezt egy "szeretettől" túláradó kereszténynek, mint Wittner "köztörvényes prosti" Máriának tudnia kellene.
Nem nekünk jutott ugyan először az eszünkbe, de vessünk tekintetünket ismét jó Kardosként egy igen fontos társadalmi probléma irányába. Itt az ideje hatékonyan enyhíteni a bűnözéssel járó problémákat. Játsszunk el a gondolattal; mekkora haszna származna a társadalomnak,…..
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
Mint kiűzött király országa széléről, Visszapillant a ő a föld pereméről, Visszanéz még egyszer Mérges tekintettel, S mire elér a szeme a tulsó határra, Leesik fejéről sose volt koronája.(via)Nem tudunk változtatni a földbérleti rendszeren - üzent vissza Orbán a…..
A Galaxis Minden Magyarjának Egyetemes Forradalmi Nemzeti Kormánya (a továbbiakban GMMEFNK) – hogy ezzel beteljesedjék a prófécia – végre hozzálátott az alkotmányozás nemes feladatához. A munka alaphangját pediglen maga a házelnök, a nemzet lelkiismerete, Kövér…..
Szögezzük le mindjárt az elején: nem Dr. Kontrát Nóra tehet az egészről. Még az is lehet, hogy ifjonti hévvel csak jót akart. Csak hát rosszkor volt, rossz helyen.Történt ugyebár, hogy a köztársasági elnök javaslataként egy durva helyesírási hibáktól hemzsegő –…..