Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macano

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
macano 2010.11.21 18:42:37
Mi vagyunk azok, akik csak beszélnek és tudjátok mit az RTL profi és pont ezt akarják, legyen téma az új vv. És mi kell ehhez, hát pont ez, amit csináltak, máskülönben lapos lett volna az indulás.

Én is láttam a műsort, és végig is nézte, az céljuk meg ez, hogy x számú ember akármilyen inditatásból, de végig ott maradjon a képernyő előtt.

A jövőheti műsort az is meg fogja nézni, aki eddig nem nézte, csak itt olvasgat erről és igen, ti is, akik itt most ki vagytok akadva, ugyanúgy le fogtok ülni és végignézitek, közben meg majd megbeszélitek egymás közt, hogy ez elképesztő, hu meg ha, jobb esetben még blogot is írtok erről, és komenteket.

A verseny a te időtökért szól, hogy ott töltsétek el náluk az nekik mindegy, hogy közben rajongotok vagy kiakadtok.

Hát, persze, hogy tudták, ha beküldik Benkőt lesz faszvillanás is, persze olyan feladatot adtak, amibe erre lehetősége is lesz, és persze, hogy ő meg is tette, lehet még kérték is rá. Mit gondoltatok, miért követte a kamera a bemenését, miért nem a többieket mutatták. :)

De az x faktor -ban is már volt ilyen média húzás, csak nem nagyon esett le itt senkinek. Ott volt a párharc, adott 2 szereplő, rájuk érkezett a kevesebb szavazat. A csaj lényegesen jobb énekes, mint Vastag, de ez nem számít, a zsűri kihozza 2-2 arányba a nézőkhöz dobva a labdát, a nézők mivel az sms-ek nagy részét általában csajok küldik és általában csajok is szoktak nagyobb fannok lenni, ezért Vastag a győztes. Miért?

Jó a tv.nek, mert azt tartják benn aki több nézettséget hoz, nagyobb az sms küldési aránya és nagyobb a fannok száma is.

Lejátszott és megrendezett volt, a zsűri meg úgy hozta ki magát ebből, hogy ne legyen ciki nekik. Persze, pont az ilyen esetek miatt van páros számú zsűritag.

Higgyétek el a nézettség számít, ők meg most ezeket olvasva nem az jut el, hogy hu ezt elcsesztük, mindenki ki van akadva, hanem az, hogy ez sikerült, megveregetik egymás vállát és készülnek az ennél is nagyobb nézetségre a jövőhéten. :)

De ez nem baj, az üzlet így működik.
Múltkor már szóvá tettem, hogy önmagában az a tény, hogy a G-Portál igényt tart a gmail.hu-ra, szerintem nem más, mint a Google-on való élősködés. És akkor ugyan mit gondoljunk a facebook.hu-ról? A domaint Sásdi Zsolt regisztrálta 2006-ban, a költészet napján. Közel két…..