Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VajdicsAdam

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
VajdicsAdam 2015.09.17 01:18:09
Kedves Kálmán. Most azt képzeld el, hogy mikor az első, sok megosztást megélt bejegyzésedet olvastam, -sic Álmomban...- annyira jól tudott esni, hogy néhány nappal később minden más bejegyzéseddel is ugyanígy cselekedtem! Azon vettem észre magam, hogy azok is jól esnek. Érdekelnek és a T1GRIS "könyvet" jó elővenni. :) Kuncogtam, szörnyülködtem az indiaiakon, együtt éreztem veled, éreztem a sivatag szagát, gondolatban már egy airbust is tudtam volna loadolni :) Tök véletlenül tévedtem ide, de jó volt. Akkoriban nem éreztem annyira jól magam, felüdülést adott valami tök mást olvasni mint a mainstream. Kicsit olyan szimpatikus realityshow feeling, egy számomra ismeretlen ember tollából. Aztán mikor kb minden bejegyzéseden túl voltam, (ne aggódj, nem vagyok elmebeteg rajongód:) kezdtem hiányolni az új storykat, végül nem igazán tértem vissza. Aztán ma úgy alakult, hogy Szabadkára kellett volna mennem tárgyalni és hát nem annyira jutottam el odáig. Hazajöttem, szokásos mailcheck, hírek stb... és kb annyira lett tele a sapim a fb falamon látható akármikkel (IZÉ), hogy arra gondoltam beütöm a böngészőbe azt, hogy tavolafikatol.blog.hu mert REMÉLTEM és ÉREZTEM, hogy vár egy bejegyzés. Várt. És milyen jól esett megint... Annyira hiányzik ez a hang, annyira jó lenne már, ha felfognánk a saját felelősségünket, annyira jó lenne, ha ezeket a besült kódokat felül lehetne írni egyénileg... Kimondtad megint, amit éreztem és sosem tudnék így leírni. Köszönöm és hálás vagyok Neked azért, mert hangot adtál annak amit és ahogyan gondolsz. Tudom mert olvastam, hogy az előző cikkel kapcsolatos felhajtást sem szeretted. Ha megengeded, ezt majd mégis megosztanám. Ilyenkor tudod el tudom hinni, hogy van még remény arra, hogy legyünk mi a változás, amit látni szeretnénk a világban.
Ne is reménykedjetek, hogy bármit is megosztunk veletek a mai napból fénykép formájában, mert a nagy Amerikába' nincs a Marriott Hotelban konnektor adapter és a fényképezőgép meg persze kakukk.Ádi! Itt nincs 9-es gomb, tehát nuku adapter :(Úgyhogy Fecókám a Universal Studio-ból…..