Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter1989

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerekerdő Lakói Változás 2020.03.31 12:00:00
Most bizonytalan időre pihenőre térnek az erdő lakói, de néha szükséges a változás, fogadjátok hát szeretettel az utolsó képsort: Hatalmas köszönet a támogatóknak, akik hatására az utóbbi időben mindig megmaradt annyira a lendület, hogy elkészüljenek a havi képsorok: "XL" támogatók: KH, Neo…..
Kerekerdő Lakói Ne légy seggfej! 2015.09.29 12:00:00
             ..
Sziasztok! Minden kertelés nélkül bejelentem, hogy mai alanyom a Claymore című anime lesz amit néhányan már kértetek videó alanynak is. Hát most ezzel kell beérnetek. Figyelem: negyedik nyereményjátékunkra még mindig lehet nevezni! További információk itt. A Claymore az…..
Az Another c. filmet mutatom be, melynek alapjául egy horror novella szolgál, amiből később manga, majd anime készült. Hibái ellenére szerintem egy elég jó adaptáció. Jó szórakozást! ..
Sziasztok! Mit is várhatunk egy olyan sorozattól aminek a címe indulhatna a világ  leghülyébb animecímek versenyén? De most komolyan csak nekem hangzik az Akikan cím röhejesen?  De a cím-ből még nem szűrhető le semmi hiszen az animék 80%-nál inkább az igaz hogy minél…..
Sziasztok! Igen már megint Elfen Lied de ezúttal Member mester száján keresztül hallhatunk  róla véleményt! Jó Szórakozást! ..
Peter1989 2013.10.14 16:22:39
@Member: Hehe, na igen. =D Sok felmagasztalt animét kritizáltam már, és kaptam is "sok szépet és jót" utána. De eddig csak az Elfen Lied-nél történt az meg, hogy egy fan külön bejegyzést szentelt annak a blogján, hogy jól leoltson, mert nem elismerően nyilatkoztam a kedvencéről. =D

Egyébként jó lett a videó. Eszembe juttatta, hogy lassan nem ártana majd újrafogalmazni, a saját régi kritikámat is. =)
Sziasztok! Respect és Tisztelet Member Mesternek amiért ezt az agyondrámázott sorozatot képes volt végigszenvedni! ..
Peter1989 2013.03.29 23:51:54
@Member: Én mindhármat dobtam anno 4/10-el. Egyszerűen pont az volt velük a bajom, mint neked is, hogy a KyotoAni jómunkásemberei azon a "nyertes taktikán" sohase tudtak túllépni, miszerint a karaktereket megpróbálják a lehető legnyomorultabbnak beállítani, aztán ezzel a dolog (szerintük) el van intézve (jó öreg hatásvadászat ugyebár). A melodráma az egekben jár, csak épp baromira inkoherens az egész cselekmény, és az élethez nincs semmi köze, amire a fanok előszeretettel hivatkoznak. Hozzáteszem, volt már olyan, aki az inkoherenciát azzal magyarázta, hogy "hinni kell a csodákban"… =/ Szóval ezt rakd össze. =)

A közízlés, mielőtt még véletlenül elbíznád magad, oly sokat nem változott. =) Egyszerűen csak annyi történt, hogy vannak már más, aktuális hypeok, amikre jobban tapadnak azok a bizonyos védelmezők. Gondolok itt a Guilty Crown-ra, vagy a Sword Art Online-ra.
Peter1989 2013.03.30 00:01:04
@Palacsintaxx: Manapság sokak szerint, egy 2000-res anime már retronak számít, ezért meggyőződéses alapon, nem is hajlandók régebbi animéket nézni. Sőt, sok Top listán sincs már 2000 előtt készült anime.
Peter1989 2013.03.30 11:40:04
@Member: Az ALFheim Online (látom ez a poén nem csak nekem jutott eszembe =D) tulajdonképpen nem más, mint az anime saját filler arcja, ami ha lehet, még rosszabb, mint az eredeti. Ahogy a blogomon is megfogalmaztam, az ide vágó bejegyzésben, a lényegét egyetlen slágerből idézett mondattal össze lehet foglalni: "I need a hero!". Még a SAO-ban legalább az a kifogás megvolt, hogy felfelé kell haladni a népmesébe illő 100 emeletes "toronyban", addig itt már az elején világossá tették, hogy a nagy fáig kell eljutni, ami a repülés képessége miatt ugye elég gyorsan végrehajtható lenne. Akkor viszont (logikusan), túl hamar véget érne, így mindenféle mellékutakra tévednek, és (ha már játékról van szó) "mellékküldetéseket" vállalnak be, időhúzás gyanánt. Ráadásul az egy dolog, hogy az itteni főellenség még nyomorékabb, mint amilyen az első volt. Az viszont milyen már, hogy az egész felhajtás A Suna miatt volt, erre fel Kirito mégse "élete szerelmével", a "kiszabadított királylánnyal", hanem inkább a sidekickjével, Suguhával romantikázik a felhők között.

Oldalakat tudnék megtölteni ennek az animunak a hülyeségeivel , de ami miatt szerintem mindenképp kiemelkedő a többi gagyi közül, hogy ez nem csak simán anime, hanem gamer szemszögből nézve is rossz. Aki csak a Diabloval játszott, még az is temérdek hülyeséget fog kiszúrni, hát még az, aki túl van már jó pár szerepjátékon, köztük komolyabb, összetettebb darabokhoz is volt szerencséje.
Szegasztok! Kicsit érdekesen néz ki ugye ez a toplista, mivel ugye a rovat címe Top 10, de mivel egyszerre írok a számomra 5 legjobb és 5 legrosszabb stúdiókról, ezért azt hiszem, megfelelően kijön a 10 (5+5 az 10, ugye?). Íme hát a szerintem 5 legjobb és 5 legrosszabb anime…..
Peter1989 2013.01.23 21:50:31
@Ronin1337: A One Piece csak egy a sok newbie shounen filler közül, aminek max annyi erénye van, hogy legalább a mangakája, és a stúdió tudja, hogy kell shounen fightot készíteni, ellentétben a másik két riválissal.

Maga a One Piece számomra sose volt szimpatikus. Eleve nem szeretem a kalózos témájú dolgokat, a főhős irritált, az ordenáré grafika se épp nyerte el a tetszésem, és a gyerekes, sokszor Looney Tunest idéző színvonallal végleg kedvem szegte. Plusz az se épp jó pont, hogy akárcsak a Naruto, a One Piece is beállt abba a sorba, hogy "na nyúljuk le a DC, Marvel hősök képességeit".
Peter1989 2013.01.24 10:27:51
@Ronin1337: Ha jobban megnézed, a Naruto, Bleach se annyira friss darabok már, mégis ezek és a One Piece jelenleg a legnépszerűbb shounen fight hypeok.

A kalózos témát nem utálom, csak nem szeretem, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tudnám bizonyos formában befogadni. Például egy klasszikus kalózfilmet (nem az ilyen Karib-tenger Kalózai félét) alkalomadtán megnézek, vagy ott a Monkey Island sorozat, amivel anno nagyon el voltam.

Hogy szórakoztatóbb e, az meg ízlés kérdése. Spec nekem egy Justice League Unlimited jobban bejön, mint az OP. =)
Peter1989 2013.02.03 21:04:01
@xxroland23: Anno terveztem belenézni, de úgy voltam vele, inkább megvárom, mit mondanak róla a többiek. Jól tettem, mert azok alapján amit elmondtak, elég gyenge, pedig a rajzstílusa amúgy bejön.
Sziasztok! Íme egy újabb epizód melynek alanya egy olyan sorozat amivel a készítők a fanok kedvében akartak járni de ami kisült belőle az...inkább.... Nézzétek meg a videót és megtudjátok! ..
Peter1989 2013.02.01 09:16:33
@xxroland23: Ha érdekes alatt erőltetett és gyenge humorizálást értesz, akkor igazad van, valóban "érdekes" lett. =)

Elmondták már neked itt többen, olyanok, akik régóta csinálják és értenek is hozzá, mégis mi a frászkarikát kéne csinálnod, hogy értékelhető videó kritikákat készíts. Ám nagyon úgy tűnik, neked nem ér a beszéd, és makacsul ragaszkosz, a "sajátságos" gagyihoz. Aztán ha valaki kritizál, megsértődsz... vajon miért nem lepődök meg? =)

Hogy Mangekyo mit csinált, nem változtat azon a tényen, hogy te mit csináltál. Max azt bizonyítja, hogy a hülyeséget le tudod másolni, amit nem neveznék erénynek. A gyerekes ujjal mutogatás, miszerint "én csinálhatok hülyeséget, mert más is csinált hülyeséget" pedig már 5 évesen se működött.
Sziasztok! Kicsit megpróbáltam javítani a videókon. A Minőségen sajnos nem sikerült javítanom de az aláírásokat nagyjából megcsináltam amiket Mangekyo kért. Tetszik-Nem Tetszik ez van és ez is marad. Opening Ending Válasz Darien Uchihának: Kösz a tanácsot csak…..
Sziasztok! Mintha valami átok ülne rajtam mostanában. Amint meglátok egy ígéretesnek tűnő animét belekezdek de mire a végére érek már elpusztul minden agysejtem. Mai alanyommal is ez a helyzet. Bocs így már előre ellőttem az egészet de hát ez van. Mai alanyom az Ichiban Ushiro…..
Sziasztok! Ha értetlenül álltok a cím előtt akkor megmagyarázom! Épp a Baaad Movies egyik 10-es videóját néztem (a videójátékosat) és beugrott hogy ha már vannak videojátékok amikból filmeket lehetne készíteni akkor mért ne lehetne filmekből animékat csinálni? Szóval…..
Sziasztok! Előre is bocsánat hogy pár sorozatot kihagytam csakhát ugye a bejegyzést azt este 11 után kezdtem írni plusz meló után szóval érthető hogy pár sorozat kimaradt a listából. Na de most megpróbálom pótolni őket.  Nézzük is: To Love-Ru Darkness Stúdió:…..