Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raiongo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gall csiga, vagy a tollas kígyó győz?..
raiongo 2010.06.17 20:43:51
Foghíjas falanx, szegett szárnyú sasok...
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
Utazás a tojáslabdák földjére: Bill Clinton és Diana Ross; ha kell–ha nem összeomló kapuk; nevek a mezeken és három pont a győzelemért; valamint (legalább) három zseni. Azaz: minden idők talán legjobb világbajnoksága (minden idők szinte biztosan legrosszabb döntőjével).…..
raiongo 2009.11.29 19:40:45
@heinrich: Érdekes módon bennem is nagyon megmaradt az az ollózás, amit heinrich is említ. Egyszerűen csodálatos.

Nekem is ez a kedvenc vb-m, minden meccset élőben néztem. Szerintem a hangulat és a játék is méltó volt a tornához, ezt még a döntő sem tudta elrontani.

A negyeddöntők idején Németországban voltam, óriási felhajtás volt, zászlók minden erkélyen, a bolgárok elleni meccs idejére kb. kiürült a város (Frankfurt).
Aztán utána néma csend és a zászlók is eltűntek... :)