Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közlegény

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Közlegény 2007.06.05 13:43:30
Sziasztok!
Én elhiszem hogy a Frei tamás nem az abszolút mérce, de mégis tárgyszerűen is foglalkozni kellene már a dogokkal. Úgy ahogy de ő elkezdte.
"Új műsorhoz, új férfi kell, ezt ők sosem felejtik el!"
Így szól az ének már vagy 100 éve. Ez pedig szerintem is igaz. Azok ott ketten, O.V. és Gy.F. soha nem fognak már szóba állni egymással.
Egyszerűen nincs annyi eszük.
Csak az a lényeg hogy az ellentétét követeljék annak amit a másik mond, vagy tesz. Eszembe jutott a vicc, mi lenne ha egy MSZP-s felállna és azt javasolná, hogy ókori görög mintára, osztakrimosszal NE száműzzék Orbán Viktort az országból?
Hát felállna a Mikola István és közölné, hogy az egész átgondolatlan, ötletszerű, elfogadhatatlan, meggondolatlan, ez a kormányzó párt ámokfutásának újabb bizonyitéka, stb!(Azt hiszem ő csak ennyit tud mondani. Egy középszerű papagájjal meg lehet tanítani 1/4 óra alatt ezt a szöveget, a papgájnak elég néhány szem köles és meg lehet takarítani a Mikola vaskos fizetését!)Aztán mivel Mikola úr mindent kapásból elutasít, ÜVÖLTVE KÖVETELNÉ ORBÁN VIKTOR AZONNALI SZÁMÜZETÉSÉT AZ országból.
Az országgyűlés ezt 95%-al azonnal megszavazná.
Magyarország kontra magyar politikusok 1:0

Na, és akkor kéne valaki a Fidesz bamba bologatójánosaiból. Mondjuk egy beépített volt 3/3-as ügynök. (Gondolom a 80%-uk azokból került ki.)
Aki felállna és ugyanezt javasolná Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban is. Ezt pedig az MSZP utasítaná el és üvöltve követelné Gyurcsány Ferenc távozását.
Szavazás 95% megszavazná oszt annyi.

Magyarország kontra magyar politikusok 2:0

akkor be kell zárni az országház kapuit, nehogy ők ketten álruhában vissza szivárogjanak.
Máris kész a terep az új műsorhoz. Jöhetnek az új férfiak, és NŐK!
AZ ILYEN OVODÁS SZELLEMI SZINTŰ EMBEREKKEL ÍGY KELL BÁNNI.