Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Befektetés

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb ingyenes befektetési tanácsadás szolgáltatások érhetőek el az interneten. Gombamód szaporodnak ezek a cégek, érdemes ezért bemutatni hogy mit tudnak és hova érdemes fordulni.Az egyik ilyen cég ingyenes befektetési tanácsok nyújtását vállalja, magánszemélyeknek és…..
Érdekesen alakulnak a tőzsdei hírek. Szépen bandukol fölfelé az EUR, lassan megint a 280-at csapdossa, írja a valutaárfolyamok.hu. Ez persze sok érdekes lehetőséget tartogat magában és most nem elsősorban a forex brókerekre gondolok.Ez befolyásolhatja a kölcsönök törlesztését,…..
PSZÁF meghatározás; UL / Unit Linked: a befektetési egységekhez kötött életbiztosítás (unit-linked) egy olyan életbiztosítási termék, amelynél a biztosító a biztosítási szerződés alapján képzett biztosítástechnikai tartalékot az általa létrehozott, önálló befektetési…..
Sok befektetési tanácsadó van a neten, vagy legalábbis sokan vallják magukat annak. A teljesség igénye nélkül:Befektetés - tőkeIHM pénzügyi tanácsadásÉs még van egy csomó. Ezen kívül vannak a napi hírekkel frissülő pénzügyi portálok. Privátbankár, MFOR,  Origo…..
Egy érdekes üzleti lehetőségről hallottam nemrég, ez pedig a Lyoness. Sokakban felmerül, hogy ez üzlet-e vagy inkább befektetés. Nos sok véleményt lehet olvasni erről, de szerintem egyértelműen inkább üzlet mint befektetés.Erről lehet olvasni több bejegyzést is, talán ezek a…..
Ez az első bejegyzés, elindult a befektetés blog! Innen megtudhatsz mindent arról a mi a befektetések világát érinti. Legyen az pénzügyi befektetés, ingatlan, netán arany vagy egyéb tőzsdei lehetőségek. Kellemes böngészést!..