Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gary.t

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző kimerítő post-ot remekül összefolglalja a Fox News riportja, melyet gyorsan feliratoztunk, hogy mindenki számára elérhető legyen. Ráadásul még szórakoztató is... szóval ajánlom mindenkinek megtekitésre. Aki bővebb információt szeretne az esettel kapcsolatban, az itt…..
gary.t 2009.11.29 15:05:29
@Daan: Ez utóbbi hozzászólásra (a Zeitgeist leleplezése, stb.) csak annyit kívánok reagálni, és ezzel bizonyára a blog írója is egyetért, hogy igen, van alapja a kritikának, de miért kell leragadni itt?

Valóban a Zeitgeist (és különösen az Addendum része) számos csúsztatást tartalmaz, de ami a lényeg, emellett többnyire igaz és hasznos információkat oszt meg a nézővel, csak ki kell mazsolázni a lényeget.

A sidebar-ban (oldalsáv) nem azért adott meg a blog szerzője vagy 10db linket, hogy ebből te egyet kiválassz, azt darabokra cincáld, majd esetleg emiatt kijelentsd, hogy az egész blog hiteltelen.

David Icke-nek is megvannak a maga hülyeségei, Alex Jonesnak (Endgame, Obama Deception) is vannak dolgai, sokan „shill-nek” (értsd: fizetett provokatőr) tartják. Mégis, sokszor az ő honlapjai tartalmazzák legelőször azokat a fontos és VALÓSÁGOS híreket, amelyek – csodák csodájára – valamiért „kimaradnak” az MSM-ből (tömegtájékoztatás, nagy TV csatornák), sőt, egyenesen agyonhallgatják őket.

Szóval a blog önálló gondolkodásra nevel. (Ez lenne a célja és gondolom, ezzel az írója is egyetért.) Nem kötelező, sőt, nem tanácsos minden hivatkozott forrás minden egyes állítását elhinni. Sokszor ez nem is lehetséges, mert ellentmondások is akadhatnak azért az egyes források között. Azzal csak ismét a „birkamentalitásnál” lyukadnánk ki, ha lenne 1 db hírforrás (honlap, blog, akármi), ami kizárólagosan megmondaná a tutit.

Azaz kutatgass, gondolkodj, válogasd ki a szerinted hiteles dolgokat. A lényeg: legyél tudatos és tájékozott. Ne higgyél el mindent, (pláne ne az országos TV csatornáknak) de az interneten és ebben a blogban leírtak feltétlenül érdemesek arra, hogy fontolóra vedd őket.