Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciber

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ha a demokratikus ellenzéki pártok nem működnek valamilyen formában együtt, akkor 2018-ban kevesebb képviselőjük kerül be a parlamentbe, mint 2014-ben. A választók pedig csak lesnek ki a fejükből, hogy ez a tény még sem sarkallja arra az ellenzéki pártokat, hogy…..
Itt és most nem szeretném felsorolni a Fidesz-KDNP kormány összes hibáját, bűnét. Ezeket feltételezem, hogy aki nyitott szemmel és füllel él, az tudja. Félelem, depresszió, szégyen, gyűlölet, tehetetlenség, düh, kilátástalanság az, ami ma a magyar emberek többségét jellemzi. A felmérések szerint…..
Simicskó nertárselvtársminiszter kicsinálta a katonai ügyészek vádját. Jól betett nekik. Az egyetlen tisztességes lépésük lehetne a vádelejtés. Vagy ha felállnának és átadnák civil ügyészeknek az egyébként polgári és nem katonai bíróság előtt folyó lakás-ügyet, mert azt kívánná a becsület. Ez a per…..
Szeretem a 4-es főutat. Ismerek lassan minden kilométerkövet… Havonta, jobb esetben kéthetente két és fél órát nyomom a gázt, hogy odaérjek Debrecenbe a tárgyalásomra. Egy-másfél órát üldögélek a bíróság dísztermében, majd megint nyomom a gázpedált.   Közben meg azon…..
Szerdán tartották az első tárgyalást a 2013 szeptemberében ledöntött hungarocell Orbán-bábu ügyében. A műsorvezetőt, Dopemant garázdasággal vádolják. Vártunk pár napot, hátha történik valami, de a mai napig nem szólalt meg a szervezők egy része és a zenész szakma sem - a…..
Ciber 2015.06.09 00:10:43
@adam hyl: Kár volt kiröhögtetned magad. Egy ilyen per mellé állni azért nagyfokú tudatlanságot feltételez. Egyik oldalról az, hogy egy Orbánt stílizáló egy bábuba belerúg Dopeman, nem lehet bűncselekmény tárgya. Az ügyészségről, aki ezt a feljelentést befogadta, nem beszélek, mert Polt Péter hovatartozása egyértelmű. A bíróságokon viszont többnyire még mindig független bírók ítélkeznek. Másik oldal, hogy nem hallottam, hogy a nagyon nemzeti és főleg igen keresztény, volt komcsi elvtársak nagyon megijedtek volna, amikor Gyurcsány bábut akasztott a csőcselék. Most persze a nagy vezér ezsetében megy az ajvékolás :)
Ciber 2015.06.12 16:17:45
@krokodil: Tudatlanságodat okoskodással próbálod feledtetni. Az ügyészség állapítja meg, hogy egy feljelentés megalapozott, vagy sem. A feljelentés alápján, ha kell, nyomozást indít, majd a tények és az azt kiegészító nyomozati adataok elapján viszi bíróságra az ügyet. A bíróságon a vádat az ügyész, a gyanusítottat az ügyvéd képviseli.
Tudom, hogy nem lehet mindenki jogtudó, de ha úgy tesz, ám jogtudása egy szál sem, akkor ha hallgatott volna, bölcsebb maradt volna.
Talán ha baloldali létedre azt a bölcseletet elfogadtad volna, amit még Lenin tukmált az utókorra, hogy 'Tanulni, tanulni, tanilni!" ma nem ott tartanál, mint egy 2 éves nyeretlen. :) A tanulás nem fáj, a butaság viszont néha nagyon. Nőlj nagyra!
Ciber 2015.06.12 17:22:50
@adam hyl: Anyád foglalkozására nem voltam kíváncsi. Nevelési módszere viszont hagy maguk után bőven kívánnivalót. Majd ha agysejtjeid száma meghaladja a tizet, akkor próbálj véleményt írni, ha azt akarod, hogy legalább hátrányos helyzetűnek ítéljen meg a társadalom! Úri ember csak ennyit ír tahóságod megnyilvánulásáról.
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
Ciber 2012.08.04 00:23:11
@Felix, a kopó: Feliy, Felix, ha értelmes lennél, értelmeznéd a tényeket és a témánál maradnál. Ha elfelejtetted volna, nem Gyuri az illető, akiről szó van, hanem Orbán és Viktor is.:)
A történelmi hűség érdekében jegyzem meg, Judás 30 ezüst pénzért árulta el Jézust. Ha más hozzászólásaidban is ennyire értelmes és hiteles a mondandód, hallgass inkább, mert valamivel kevesebb ember ismer meg.
A gyorsreagálású Magyar Víziközmű Szövetség máris kommentelt DKone felvetésére, ami szerintük rémhírterjesztő állítás csupán. Azóta a Homár is megkóstolta az újpesti vizet, de mivel nem tudjuk régebben milyen volt, nem is mondunk semmit. A fővárosi víz minősége se nem…..
Ciber 2009.11.29 15:04:15
@fakkjú: A tény az, hogy a Stockholmi a legjobb Európában és a világon is. Tisztasága és ásványi anyagban szegénysége miatt is.
A Budapesti vízre egy ANTSZ-es igazgató azt mondta, hogy csodálatos, csodálatos. Nem dadogok, kétszer mondta. Két héttel korábban ugyanarra a vízre a budapesti vizes főnök azt mondta, hogy határértéken van.
Összefoglalva tehát: A budapesti víz, csodálatos, csodálatos, határértéket mutat az egészséges és a nem egészséges között...
A magyarországi vizek mindenhol megfelelnek az egészségügyi előírásoknak, majd az ANTSZ prominens embere kijelenti, a magyarországi csapokból folyó víz 30%-a nem éri el az előírt szabvány értékeket...
A miskolci vízszennyezéskor 3200 ember megbetegedett, de nincs szükség víztisztítóra, mert az csak extrém eset volt. Ha akkor minden miskolci lakásban lett volna RO víztisztító, nem betegedett volna meg senki...
Zavaros ez. Igaz, hogy én nem csak használok, hanem értékesítek is víztisztítót, tehát a szavam hitelét néhányan megkérdőjelezik, viszont én egészen biztosan tiszta vizet iszom.