Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marmyk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
marmyk 2011.01.05 15:50:42
A KRESZ módosítás 2010. január 1.-én hatályba lépett!

www.autoklub.hu

Biztonságosabban kelhetnek át az úton a gyalogosok. A korábbinál nyomatékosabb rendelkezés szerint a zebra felé tartó autósok csak olyan tempóban haladhatnak, hogy még előtte képesek legyenek megállni. A rendelet a vasúti átjárókhoz hasonlóan itt is általános, körülíró szabályokat megfogalmazva figyelmezteti a sebesség körültekintő megválasztására az autósokat. Indokolt esetben jelzőtábla kihelyezésével korlátozható a gyalogos átkelőhely megközelítési sebessége.

Ez a cikk csak egy áprilisi tréfa ugye? Most komolyan bárkinek megfordul a fejében, hogy a gyalogos hibázott? Az a furgon olyan gyorsan ment nem tudott megállni. - előtte képesek legyenek megállni - nem rajta basszus.
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
marmyk 2009.10.29 09:23:31
KomplexSokságnak teljes mértékben igazat adok. Ő finoman fejezte ki magát. Én csak ilyen egyszerű primitív választ tudok adni erre.
Mi az istenért csinálod ezt, te hülye?! Minek írsz, van aki jobban csinálja mint te. Zavarnak az emberek, vegyél egy szigetet balfaszkám és költözz oda. Ott nem lesz ilyen.
@kilobike: Te meg menj Árpi mellé a szigetre a hangtechnikáddal együtt, amit az utcán-buszon-kerékpáron-mindenhol mobiltelefonon szar zenét szar minőségben hallgató egysejtűek raknak össze. Aztán megbeszélhetitek majd egymással milyen jól megmondtátok az egysejtűeknek. Pont.