Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opti (zimme-zum.blog.hu)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Kell a varázslat 2010.10.04 12:06:00
Én nem hiszek abban, hogy mindent el lehet érni, csak akarni kell. Ilyeneket csak azok az emberek mondanak, akik sohasem vágytak még lehetetlenre. Nem akartak rákos betegként újra egészségesek lenni, meddő asszonyként gyereket, közalkalmazottként Aston Martint, három fiú után…..
opti (zimme-zum.blog.hu) 2010.10.05 10:25:22
Én vágytam már lehetetlenre. És sikerült. Bocsi, de ezzel most nem értek egyet. Szerintem az akaraterő hatlmas. 22 évesen friss házasként a gyerekvállalás előtt beálltam a daganatos betegek sorába, több áttéttel. Közölték, hogy olyan a betegségem amiből sosem fogok kigyógyulni, együtt élni vele és a folyamatos kezelésekkel lehet, de meggyógyulni nem fogok. Akezelések mellett meg egyenlőre ne is számítsak gyerekre. Hát én ezt nem akartam, nagyon nem akartam. Kb fél évvel ezelőtt jelentettem ki, hogy én nem hiszek a hókuszpókuszokban és a természetgyógyászokban. Most viszont azt nem tudtam megemészteni, hogy ez megeshet, hogy az egyetlen gyógymód, illetve kezelés, mert meg nem gyógyulsz teljesen, az kb önmérgezés, és további gondokat fog okozni. Ez nekem sántított, és felkerestem egy régről ismert nagyon jó természetgyógyászt. Azon túl, hogy 4 hónap alatt teljesen meggyógyultam, és az orvosok a csodájára jártak, azon túl elküldött egy agykontroll tanfolyamra is. Életem legjobb befektetése volt! Tanultunk módszereket amikkel a testünket irányítani tudjuk. Itt vagyok rá az élő példa, működik. Gyógyszerek nélkül, akupunktúrával, biorezonanciával, homeopátiával és agykontrolal meggyógyultam abból amiből nem lehet. Azóta egészségesen élek, nem dőlök be a reklámoknak, foglalkozok a testemmel. Nem egy nagy ördöngősség, csak elhatározás kérdése.
Úgyhogy akarattal igen is sok mindent el lehet érni. Lehetnék most egy beteges, püffedt, hormonzavaros gyermektelen és boldogtalan nő, ehelyett egy kétgyerekes egészséges nő vagyok. Nem mindegy. Ja és négy évre a kijelentésre, hogy nem fogok meggyógyulni, elmentem egy kontrollra kíváncsiságból. A daganatoknak nyoma sincs, mintha sosem lettek volna.

Ez az én sztorim, bocsi Panzej, annyira nem illik ide, de valahogy rá akartam világítani, hogy fontos hinni az akaratunkban. A tanfolyamon nem varázsolni tanultunk, de azt megtanultuk, hogy ha az ember nagyon akar valamit, akkor bizony könnyen elérheti. Egyszerű, mert könnyebben meglátsz minden olyan utat ami a céljaidhoz vezet. Próbáld ki, sőt, végezd el :)
Ma felhívott a barátnőm, hogy ott van náluk az az ismerőse, aki ... vagy ... vagy ... esetleg csak valami ... ... megáldott átlagos asszony, és ha akarom, ...ri a mi lakásunkat is. - Akarom, persze, - lelkesedtem megnyerően, majd gyorsan le is beszéltünk egy jövő szerdai…..
Panzej blogja Palkó beteg 2010.09.26 23:57:00
Megjött az ősz és vele együtt az első betegség, az első komoly kór Palkó életében. Mert Palkó tegnap óta lázas. És nem is kicsit.Tudom, tudom, miért nem vittem ügyeletre, de igazság szerint Palkó már péntek este sem volt kóser, gondoltam biztos nagyon elfáradt, aztán tegnap…..
Mami, mikor lesz nekünk kertünk? - néz rám Lackó nagy szemekkel, nekem meg már nyelvemen a válasz, hogy akkor kicsim, amikor majd végre megnyerem a lottót, de aztán rápillantva a gyerek várakozó arcára gyorsan rájövök, hogy ez nem az a "mami, mikor megyünk az…..
opti (zimme-zum.blog.hu) 2010.09.27 12:54:34
Panzej, ahogy mondod, klassz lakás közös kerttel, és nem lehetetlen! Én ilyenben nőttem fel Zuglóban a mostani tv2 mögötti kis utcában. Igaz az csak 55 m2-es volt, de baromi nagy kert volt hozzá, zárható, és a környék is klassz volt. Csak az a lakás azért kicsi lenne 5 embernek. De ha létezik ekkora, akkor biztosan van nagyobb is. Ja, és nem új építésű. Arrafelé sok ilyesmi lakás van.

Amúgy a mi házunk sem új már, egyik fele kb 90 éves, másik fele meg 15. Minimum 50 centis falak, remek hőszigetelés. Szeretem a házunkat az első pillanattól, hogy megláttam az ingatlanosnál. De nem nekünk való. Illetve ha elvisszük a lottó ötöst, akkor felveszek egy kertészt, leteszem a jogsit és veszek még egy kocsit. Utána megírom így milyen :)

És persze azért mert nekünk nem jött be a kertes ház, azért még másnak lehet ez jó, ahogy pl Krinyáéknak is. Mindenki gondolja végig, hogy mire vágyik, mit bír ezért cserébe.

-birod a sok takarítást, kertészkedést?
-tudsz anyagilag többet áldozni havonta és éves szinten is?
-szeretsz a kertben bíbelődni?
-szeretsz otthon ülni?
-elviseled, hogy nincs a közelben normális bolt?
-elviseled, hogy mindenért többet kell majd utazni? Suli, meló, orvos...
-túlteszed magad a föld eddig sosem látott ízelt lábú csodáin?

Ha mindenre igen a válasz, akkor valószínű jó döntés házba költözni, de alaposan végig kell zongorázni mindent.
Julius es augusztus,  a ket legforgalmasabb, legporgosebb honap volt. A hostelunk tele volt, 2-3 naponta 144 uj ember jott, sok turista,backpacker es hat ki kell mondani, nagy szamban megfordult az emberiseg szemete is sajnos. Ez mondjuk nem meglepo, hiszen 10euro/ejszaka+reggeli a legolcsobb…..
Nos, hát ma agyoncsaptam egy legyet. Ezt nem lehet szebben, költőibben megfogalmazni, megtettem. Reflexből, véletlenül és röptében.Hiába, napi tíz-húsz molylepke gyakorlottá teszi az embert. A sztori ebben a dologban csak az, hogy a légy nem ám két szárny némi porral vegyítve,…..
Panzej blogja Informatív 2010.09.09 17:47:00
Jelen híradásom veleje kampányillatú, így csak ide tudom publikálni. De hátha van még kerületi anyuka, aki még nem tud róla, szóval én most valójában Teréz anyát játszom. Meg Kíváncsi Fáncsit, mert a hír végére odabiggyesztettem egy kis szavaznivalót. Érdekes…..
Kanadában nincs állami egészségügyi ellátás, csak államilag szabályozott egészségügyi ellátás. A központi kormány adja a pénzt, és egy törvény keretében (Canada Health Act) megmondja, mit kell megcsinálni: minden kanadai lakosnak (nem csak állampolgárnak) hozzáférése kell…..
opti (zimme-zum.blog.hu) 2010.05.12 14:31:22
@Attila64: Sajnálom a nagynénédet!
Időpont kérésben itthon is hasonló már a helyzet. Kisfiamnak nagyon fájt a hasa, minden negatív. Hasi UH-ra kértünk beutalót - 6 hét. Azóta jobban van, nem került sor az Uh-ra, de ha belegondolsz, hogy 6 hétig várjon hasfájósan egy 4 éves...
A dán kormány úgy döntött, hogy a koppenhágai klímkonferencia résztvevői nem kapnak majd szóróajándékokat és felesleges kiadványokat. Ehelyett az erre szánt összeget, kb. 537.000 eurót inkább egyetemi ösztöndíjakra fordítja. 11 fiatal - akik a világ különböző pontjairól…..
opti (zimme-zum.blog.hu) 2009.12.02 18:18:18
Egy gyöngyörű, szabadon elérhető dokumentumfilmet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. HOME - egy óda a természet szépségéhez. Yann-Arthus Bertrand filmje egy különleges utazás a bolygó körül. 54 országon keresztül lélegzetelállító légifelvételek mutatják be a Földet és…..