Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisNagyHont

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában panasz-és vádiratként kezdtem megfogalmazni üzenetemet, mégis kénytelen voltam annak címét és némiképp tartalmát is megváltoztatni. Így, az ünnepek közeledtével szeretnék őszinte köszönetet mondani a regnáló hatalomnak és a jobboldalnak általában: mielőtt…..
KisNagyHont 2011.12.15 12:32:54
@Kettes: Azért arra kíváncsi lennék, hogy te honnan írsz. A nagy balos polblogok mögött is balos újságírók, sőt akár politiikusok állhatnak. Kinek lenne ennyi ideje meg kedve egyébként ennyi időt elizélni egy blogra?
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Azt, hogy Magyarországon milyen súlyosan érinti a régészeti munkákat a gazdasági válság még nem tudjuk, azonban Nagy-Britanniában már napvilágot láttak az első felmérések. A British Archaeology magazinban, a Council for British Archaeology ismeretterjesztő folyóiratában az idei…..
KisNagyHont 2009.11.29 12:29:05
@bloggerman77: Ha meggondoljuk, hogy a török uralom csak 1718-ban ért véget Mo-n a Temesköz (Temesvári vilajet) visszafoglalásával, akkor még érdekesebb a helyzet... a Rákóczi-szh végdátuma marhaság, vajon a szh milyen régészeti emlékeket produkált (pénzérméken kívül)?