Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annuschka

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
annuschka 2012.11.25 15:19:34
@sixx:

értem én hogyne érteném, csak EI-t nem szeretem..D
annuschka 2012.11.25 15:20:58
@pimpalini:

mi miért? :-)
annuschka 2012.11.25 15:48:44
@MarilynBuddha:

:-) vagy kettő.. :-)
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
annuschka 2012.11.18 16:57:07
@kerekes pereces: igazad van, számomra stabilan unalmas és baromi hisztis.. ahogy tegnap is "geszti"kulált" egyet.,..
:-(
annuschka 2012.11.18 16:44:29
@kerekes pereces: basszus fülész látott már? stone egy énekeljünkegyüttsokatéshangosandelehetőlegfélrészegen kocsmai összetartáson 3 sör után még elmegy.. de nem az rtl-n főműsoridőben

jfk-t nem emlegetném elég ha nézni "muszáj" - bár a távirányító jó barátom a műsor alatt..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
annuschka 2012.11.11 15:24:04
@Shyad-Khourongai: ezt én is így érzem, Gergő egyre vackaabb dalokat kap. pedig Övé a nyeremény a sajtó is erőteljesen alávág ahol tud..
nem egy idióta cikk jelent meg róla, olyan mondatokat a szájába "adva" amit normális ember nem szívesen olvas.

pedig Szabó D van ahol jó.. pl itt..
youtu.be/kYBCUiftBmc
annuschka 2012.11.11 17:24:32
@enmajor: ne haragudj de Nóra állapotát és az ezzel járó változásokat sztem hagyjuk ki a negatív felhangú posztolásokból..

az a képernyőn is átjön, hogy életének legboldogabb hónapjait éli.

Sztem jó egészséget kívánva, várjuk a pici érkezését..
annuschka 2012.11.11 18:22:35
@enmajor: ez így van az ő döntése..

a tiéd meg az, hogy mikor fogod tisztelni benne a nőt és a leendő édesanyát, mert mindaddig jogod van véleményt formálni amíg mindazt a munkájáról és a teljesítményéről teszed, de az állapotát és az azzal járó testi változásokat jóérzésű ember nem teszi szóvá...
Nem kell megijedni, nem egy Barátok közt rajongó vágta fel az ereit a történéseken, és nem is annyira vicces a sztori, hogy poénkodjunk rajta, de ez van. Az NBC amerikai tévécsatorna Dateline NBC: To Catch a Predator című műsora az elmúlt másfél évben nemes feladatot vállalt…..
annuschka 2007.07.03 16:09:28
Tegyük kissé rendbe a dolgokat

A pedofilok, nem 16 éves kamaszlányokat keresnek, hanem serdületlen gyermekkorú 12 év alatti fiúkat-lányokat keresnek, testi kapcsolat reményében, emlékezzetek a belgiumi esetre, vagy a legfrissebb 4 éves angol kislány elrablóira.

Ők már egy út végén járnak, beteljesítik szexuális vágyaikat.
De nem innen indultak!
Adva volt/van egy ember, zömében ffi, aki vonzódott a fiatalokhoz, elkezdte keresni a társaságukat, egyre fiatalabb korosztályokat megcélozva. Beszélgetetett cseten nézegette a játszótéren a gyerekeket, és álmodozott. Kielégülését, - előbb a fantáziájában élte meg - majd képeket nézegetett, később cserélgette őket, majd maga is elkezdett fotózni, végül nem érte be ezzel, és a gyermekekkel nemi kapcsolatot létesített.
Ezek az emberek, ha lelepleződnek és börtönbüntetést kapnak, szabadulásuk után ott folytatják ahol abba hagyták, csak az áldozataik lesznek mindig fiatalabbak
És most beszéljünk azokról akiket zaklatnak gyermekkorukban.
Kutatások szerint ezek az emberek akik kora gyermekkorukban áldozatokká váltak nem képesek egészséges párkapcsolatra. - Sok közötük a szexuálisan aberrált, sőt életük későbbi szakaszában maguk is zaklatókká válhatnak.




Azért igazán veszélyes a csetszobák, mert ott arcatalanul kereshetnek partnert, elvileg egy gombnyomásal eltünhetnek a nagy semmiben. A lelepleződés illetve a személyek beazonosítása szinte lehetetlen.