Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomtom7

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Falu! Gépjármű-re!   Csaba lőtte Bahreinben ezt a gyöngyszemet, ami bizony az, aminek látszik. Hatajtós pick up, konkrétan egy Great Wall Blue Ocean. A Great Wall csodálatos dolgokra képes az innen-onnan kölcsönvett technikát és formát használva. Elég, ha csak a jelenlegi…..
tomtom7 2009.11.29 07:55:27
Igazából, csak jelezni akartam az cikkírónak, hogy ne csak az átlag kategóriáról írjon, hanem nézzen utána a kedvenc kínai prémium autómárkámnak, amely neve Vörös Zászló. Annyira arc odakint, hogy kezd nagyon drága lenni. Régen csak pártvezetőké lehetett, mint anno nálunk a Volga, ezen már túl léptek.

Nagyon megdöbbent, hogy olyan emberek fikázzák a kínaiakat akiknek az égadta világon semmi fogalmuk sincs annak az országnak a működéséről. Csak pár tény, hogy legyen miért szívni a fogatokat:
10% az áfa és 10% az SZJA novemberi adat. Minimálbér bruttó 50e.-Ft amiből félre tud tenni egy kinti barátom 30e.-t megfelelő életszínvonalon. Nincs ingyenes: oktatás, de ha van gyerek, mert ugye egyet ingyen csinálhatsz a többit büntetéssel, de az oktatás kötelező, félévente 120e.-Ft. Lehet gondolkozni. TB? na az mi kérdezték, van pénzed mész orvoshoz, ha meg nincs szépen otthon meghalsz. Nyugdíj nincs. Csak lakáshitel van, az se 0%-os indulóval. ha kocsi kell bemész és kifizeted. Csak Pekingben napi 4000 új autót adnak át, és van kb. 100db 1M lakosú város. Jelenleg van 40M autójuk. 2015-re prognosztizált a 120M db. Nem a legjobb a kínai márka ott is fikázzák a Great wall, Dongfeng, meg Blue oceant, de szépen fogy és egyre jobb. Viszont van Pekingben Mercedes ABC osztályokat húznak le, a BMW meg 100e-ról most növeli a gyártását kínában 250e-re, bejött a kínai név Bao Ma, állítólag ez s arc: "drága ló".
A demokráciáról annyit, hogy demokrácia nélkül miben különbözik: nem kell menni szavazni, na ez sok büdös parasztnak hiányzik, mert nem tud az egyik-vagy a másik tolvaj banda mellé odaállni és érvelni. Lehet dolgozni, és multimilliomosnak lenni, az állam csak 10%-ot kér. A párt békén hagyja az embereket a belföldi és a külöldi tőkét is, fenntartással. Nem árulja el a saját országát minden külföldi cég 51%-a az államé, lehet akármennyit beletenni. Osztaléknál tartja a markát és megvédi az országát, Tecsó is így van jelen, ha nem tetszik amit csinálnak akkor takarodó. Vagy veszel magadnak egy kinti nőt és annak a nevén üzletelsz.
Ja igen az emberek, lehet nem a mia színvonalunkon élnek és köpködnek a kultúrából adódóan, de ellátják az elkényelemesedett profitéhes nyugatot olcsó és kérés esetén jó áruval. Az, hogy nem tetszik, az egy dolog, de mindenki jobbat szebbet olcsóbbat akar Ki ms tud 3000.-Ftért 500W-os fúrógépet előállítani, mikor nálunk már a 8-rát sem szívesen dolgozzák le az emberek. Meg is éremeljük a sorsunkat. A nagy EU-ról annyit, hogy nem tekintik partnrnek sem. USA, Ruszki, Arabrész, meg afrika, na onnan jön a nagy lóvé. Az EUn csak röhögnek. Ami nincs az K+F, nincs benne a kultúrában, de már keményen dolgoznak rajta. Még egy dolog, az emberek boldogok a munkájukkal, még a szemétválogató 2órát belvárosba bicikliző csávó is mindennap mosolyog mikor reggel elindulunk a városba, pedig ő akarhatna többet.