Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madster

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
madster 2011.01.17 14:26:10
Kriszta sarki kisboltja szerint a Coca-Cola idén már csak eldobható palackokban árulja cukros löttyeit. Valaki a központból, igaz ez? Bár a lépés régóta várható volt, igazából elgondolkoztam, létezik-e még bárhol a világon üvegbetétes ital? Kocsmákban pohárbetét, az oké,…..
Válság van, mindenki úgy próbál pluszbevételt szerezni, ahogy csak tud. Íme az IKEA módszere, Imre screenshotjain, a kilnecszeres ugrás válságos körülmények között is rekordgyanús...
Egy pályázat (PS1) nyerteseként a MOS Architects (Michael Meredith, Hilary Sample) fiatal építészcsapata nyerte el ennek a (részben) kiállítóudvarnak a lefedését - forrás természetesen az ArchDaily. Az elsőre talán meghökkentő külsejű valami nem kőkorszaki szakik…..