Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁLOMPOLGÁR

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
Az elmúlt néhány napban szándékosan kerültem, hogy a havazásról, illetve annak a MÁV-ra gyakorolt hatásairól írjak. Inkább csak megfigyeltem. De így két nappal az "ítéletidő" után engedjetek meg egy elemzést. Szombaton relatív sok hó esett, persze erről és a -20…..
 Nekem eléggé fiatalon (23 éves vagyok) sikerült olyan dolgokat megtapasztalnom a volt munkahelyemen, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy cégen belül ilyenek megtörténhetnek, én kis naiv...   Brókerháznál dolgoztam (tőzsde), olyan volt a rendszer, hogy havi szinten…..
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Én boldog lennék, ha nem kellene (a most érvényes koncepció szerint) 62 éves koromig kínlódnom, hanem olyan szerencsés lennék, hogy előbb nyugdíjba mehetek!!!   1956-ban születtem. 50 éves elmúltam, mikor felsőfokú OKJ-s TB-s szakmai végzettséget szereztem. Ennek…..
Kedves Szerkesztők!   Június végén helyezkedtem el egy munkahelyen. Havi bruttó 100.000 Ft-ra (nettó 71.500 Ft) jelentettek be, mellette zsebbe kaptam (volna) még pénzt. A fizetésemet gyakorlatilag az elejétől fogva nem adták oda rendesen, majdnem minden hónapban harcolnom kellett…..
ÁLOMPOLGÁR 2009.12.11 13:09:46
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:

Igazad van!

Én csinálom a "gumijogszabályokat", én fogadok
el kenőpénzt, én szarok a válsztóimra.

Meg kéne már érteni:

Ez egy ilyen ország.
Szittya vérünk folytán az állam pumpolása mintegy
genetikai adottság, függetlenül attól, hogy a
Mongolok, Törökök, Habsburgok vagy az Oroszok
vannak itt.

Egyébként jártam már bíróságon, mint munkavállaló.

1,5 év pereskedés után megitélték a bér 80%-át,
mondván: "későn érkezett a beadvány".

Valóban későn volt.

Mert közben a cég jogutód nélkül megszünt.

Dolgozz a BKV, MÁV, vagy más állami vállalatnál
ahol van szakszervezet.

Máshol nincs, és nem is lesz.

Mert a pofánk jár, de ha tenni kell valamit
kussolunk a füben.

( Az én tárgyalásomon a beidézett, állítólagos
barátok, akik biztosítottak együttműködésükről
alig szóltak valamit).

Végül egy csúnya de igaz mondás:
"Mindig az erősebb kutya ba..ik."