Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozsot

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
bozsot 2007.06.05 13:00:15
"bozsot:

Persze, hogy van ellenvetés! Én nem tartom magamat, most Tőled idézek: "Genetikailag széthúzós egymás anyját kinyírós öndicsérgetős magunkat legokosabbnak tartó nevetséges majom!"-ak. Pedig hidd el magyar vagyok.

Kár, hogy a saját nemzetedről így nyilatkozol.Bár lehet, hogy csak a saját ismerőseiddel találkozol?"

Kedves freakkutya az én felvetésemet több mint ezer év történelme igazolja, de a vajon a tiédet igazolja e az elmúlt 17 év?
Vajon te tudnál e együttműködni ellenségeiddel egy nagyobb ügy érdekében? Én tudom a választ: NEM
És legyen így, így helyes, senkitől nem várom el én sem, hogy gyilkosokkal az előző rendszer kiszolgálóival együttműködjön bármilyen cél érdekében. A tegnapi műsornak szerintem ez a legnagyobb üzenete, amíg ez nincs rendben, addig nincs rendszerváltás. Nem kell bántani őket, hiszen nem mindenkinek volt pártkönyve ideológiai megfontolásból, de aki bármilyen kisebb nagyobb vezető poziciót betöltött, ügynök volt, súgott embertársairól, azt szépen le kell léptetni, adni nekik még nyugdijat is, de tünjenek az életünkből. Minden feszültségnek ez az okozója.
Ezután kell leülni, mint ahogyan az irek, balti országok, és át kell beszélni a célokat a jövőt, és végre felfogni hogy valóban csak magunkra számíthatunk.
És attól én még magyar vagyok, hogy az előző hozzászólásomban így nyilatkoztam, csak már borzasztóan idegesít, hogy ezer éve mindent elkúrunk, ha sikerül is valami akkor nem tudjuk kiaknázni.És aláirunk ilyen kibaszott szerződéseket mint ez a Trianoni, mert ott is ez a kiskutya lélek igazolódott, hogy jaj csak nagyobb bajunk ne legyen, holott ilyen helyzetekben kellene összefogni és olyan összefogást mutatni, hogy lássák, ha bejön bármelyik idegen hadsereg, itt szét lesznek szaggatva!!
Ma senkinek nem kell meghalnia, csak most végre kusba kellene lenni és dolgozni, a tolvajokat, mutyisokat, korruptakat megbélyegezni hogy szégyeljék magukat. De lehetne ezt a végtelenségig folytatni, mert pl. ilyen birósággal, ilyen rendőrséggel ez lehetetlen.
Egyszerüen amit irtam, nem azért mert nem vagyok magyar, de az vagyok, csak sírnom kell hogy ilyen közegben kell élnem, és szégyenkezem mások miatt.