Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becherov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
Subba A legsúlyosabb rendőrvicc 2007.06.07 16:04:00
Amikor hétfőn kiraktuk a Subbára Gémesi György élő adásban szaró kutyáját, meg voltunk győződve, hogy ezt már semmi nem überelheti. Sajnos nem számoltunk a magyar rendőrség vezetőivel, akiknek most sikerült minden róluk szóló viccet alulmúlniuk.A Hír TV zseniális…..
Subba Büntetni nem fognak 2007.06.07 12:43:00
A BKV és No Thanx menedzserei összedugták a fejüket, és kitalálták, hogy mennyire jó ötlet lenne a hülyegyerekekkel népszerűsíteni a BKV-t. Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy a No Thanx bármi más ok miatt létezhet, mint a hakni [üzlet]. De…..