Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joco1234567

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jezsuita bloggerek Pártus Jézus? 2010.06.18 18:37:00
Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy katolikus körökben is milyen népszerűségre tett szert Badiny Jós Ferenc munkássága és elméletei. Sokan úgy látják, hogy keresztény hitük és magyarságtudatuk elmélyítését szolgálja az emigrációból 2001-ben hazatért, és 3 éve elhunyt szerző, aki egyébként elhagyta a…..
joco1234567 2013.04.20 00:26:13
Szeretnem a tema irant erdeklodok figyelmebe ajanlani ezt a videot:
www.youtube.com/watch?v=yq5e1L1h_Ao

Engem foleg az ragadott meg, hogy Szantai Lajos szerint 1-200 evvel ezelott fel se merult, hogy Jezus zsido lett volna. Es amiket Jezus nem zsido szarmazasanak az alatamasztasara mond, az szamomra meggyozo:
* Galilea tenyleg Gojok Provinciaja (wikipedia szerint is)
* A napKELETI bolcsek jottek Jezus szuletesenel, mert ok hallottak rola, es mi volt keletre Izraeltol?
* Jezus tenyleg nem ismeri be, hogy David leszarmazottja, 2 evangeliumban is benne van
Nem ismerem elegge a Bibliat, hogy ezt megiteljem, de nem nagyon szoktak az emberek bibliai idezettel dobalozni annak megerositesere, hogy Maria zsido lett volna (Jozsef nem szamit, hisz nem verbeli apja)

Nekem a magyar elmelet epp annyira meggyozo, mint barmi mas. Ami sokkal borzasztobb, az a kereszteny zsido kulturkor emlegetese manapsag, egy olyan egyhazhoz valo kozeledes, akik Jezust Nimrod fianak mondjak es elutasitjak. Egy kereszteny kozossegnek semmi koze a zsido egyhazakhoz, hiszen a legfontosabb kerdesben teljes az ellentet. A zsidokat nem helyes gyulolni, de kozosseget vallalni veluk egyhazi szinten gyakorlatilag Jezus Krisztus szembekopese. En egyertelmuen politikai befolyasnak gondolom ezt a nagy baratsagot (szabadkomuvesek munkassaganak eredmenyekent), nagyon jol beleillik mindenbe, ami ma a vilagban tortenik.
joco1234567 2013.04.29 01:46:20
@nyúlakalapban:
A link Jozsef csaladfajat mutatja be, aki nem ver szerinti apja. Mariarol van vmi infod?

Nem gondolom, hogy a magyar elmelet az igaz, azt gondolom, hogy eppen annyira lehet igaz, mint a zsido elmelet. Van kulonbseg! :-)

Bizony, szerintem a zsido papsaggal valo kapcsolatepites nem helyes. Egy kereszteny ember egyet akarhat egy zsido vallasi vezetotol: megteriteni. Kozosnek nevezni a vallasi es foleg az erkolcsi alapokat nagyon erdekes. Viszont a mai politikai iranynak epp megfelel...
mait összegzése Magyar Jézus 2009.12.21 14:12:00
Magyar az Isten fia?             Farkas Nándor dolgozata I. Évfolyam 2009-2010   Farkas Nándor Nap-nép   Betűz a nap az égre, Lánggal vagyon írva, Ha még nem is lobog, De pattan már a szikra.   Éled a parázs, Mert fújja…..
Megkeresett minket az Észkerék című játék újraálmodója, Püski Zoltán, és bemutatta a játékot, amiért 20-30 évvel ezelőtt rajongtak a felhasználók. Mivel tetszik a program, ezért szívesen adunk helyt neki. Azért a háttérzene 8 bites monotonitása nekem kicsit zavaró volt, és…..
joco1234567 2013.05.08 00:34:39
Múlt héten volt az a reklám, amiből kiderült, hogy 700 dollárért nem lehet rendes Macintosh-t vásárolni, bezzeg HP-ből vehetsz egy nagy, béna karosszériaelemekből összerakott, nem különösebben hordozható gépet. A Microsoft most megint megpróbálta, ezúttal 1500 dollár volt a…..
joco1234567 2009.04.06 14:54:14
@Ferdinand:

>futtass már le nekem egy photoshopos tesztet bármilyen linuxon

A 6-os es 7-es PS teljesen jol megy Linuxon (csak aze', hogy ne bancsatok a szeginy Linuxot ma' megin)

appdb.winehq.org/appview.php?appId=17

Sebessegrol nem tudok, nem hasznalok PS-ot
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Vágjunk egyből a közepébe: Tudtátok hogy az állami költségvetés szemszögéből nézve 26 egyetemi vagy főiskola hallgató = 1 elítélt? Ugyanis a hallgatói normatíva 116 500 forint évente, még egy elítélt költsége napi 8350 forint. Az 1 hónapban 250 200 forint. 1 évben …..
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
joco1234567 2008.07.01 17:29:27
> te obégatsz, hogy nincs szólásszabadság, és azt mondod az épp felszólalónak, hogy kuss. ezzel nem fogsz közelebb jutni.

Tevedes. En azt mondtam, hogy a tavalyi vonulas

1. Vagy nem volt torvenyes, ez esetben az ugyeszsegnek kene eljarni, de errol az esemenyrol leri, hogy politikai hatszeles, igy azt csinalnak, amit akarnak

2. Ha torvenyes volt, nem fair a torveny, a buziknak elonyt ad, amit masnak nem.

Es nem az a baj, hogy vonulnak, hanem ahogy. El tudom kepzelni, hogy nagy tablakra kiirjak, hogy hazasodni akarnak, es normalis ruhaban kezenfogva kivonulnak a parlament ele, es uvoltoznek, satrat vernek, nagy beszedeket tartanak, stb. Ez igy fanko. Ez a vonulas viszont elfogadhatatlan, kozerkolcsot serto, es megbotrankoztato.

Ezzel az erovel a kurvak is kimehetnenek a pasijukkal nyalakodni, hogy a tarsadalom fogadja el oket. Ez ugyanigy felhaboritana (amugy a nacik ugyanugy megdobalnak oket szerintem, foleg, ha a Bibliat is bevetnek)

> de az, hogy valakik ne tartsák be a demokratikus kereteket (megdobálják őket), az már nem ízlés kérdése.

Latod, a tojas dobalas viszont torvenyes. Ha azt el kell viselni, amit a buzik csinalnak, mert torvenyes, akkor a tojasozast is.

Amugy pedig a rendorok a Te erdekeidet megvedik: a nacikat tulbuzgo, minden szabalyt megszegve tulsagosan is lelkesen fogjak csesztetni (majd figyeld meg, hany tojast foglalnak le torvenytelenul a dobalas elott). A buzikat viszont a hatosag nem bantja.

> Mo. demokrácia, megvannak a hozzá a keretek.
Hat nyilvan. Csak itt-ott javitanak bele. Ha epp ugy dont a kormanyfo, atalakitja a fuggetlen jegybankot, bizonyos tarsadalmi csoportokat kinevez szent tehennek (sokszor alkotmanyellenesen, last gyuloletbeszed), vedi a kommunizmusban letrejott, azota ideiglenesnek kinevezett alkotmanyt, az egesz parlamenti elit valasztasi csalasokkal van ott, ahol van (az osszes, nem csak a kormany), letitkositanak mindent, amit ugy erznek, hogy serti az erdekeiket, a politikailag fuggetlen rendorseg bevallottan!!! politikai megrendelesekre dolgozik (tv ostrom ejszakaja), a koltsegvetesi adatokat mindenkin keresztulvive atcsoportositottak a valasztasi erdekek szerint (nezd meg a penzugyminiszterium honlapjan a szamokat, es gondold oda, hogy mikor volt valasztas) es meg sorolhatnam. A keretek megvannak, papiron demokracia van, Szuros Matyas kikialtotta. Remek.

Tudod a demokracia nagyon fontos eleme, hogy a politikailag fuggetlen kormanyt ellenorzo szervek legyenek fuggetlenek. Ugyancsak, hogy a torvenyhozo es a vegrehajto szervek legyenek fuggetlenek. Ezeknek a fuggetlensegeknek nyoma sincs sehol. Sokkal inkabb azt latjuk, hogy ahogy a politikai elit kitalal valamit, a "fuggetlen" allami szervek egymas sarkat letaposva igyekeznek azt teljesiteni.

> odahívni a rendőrt,
Na epp ezert nem jutna eszembe rendort hivni, foleg ebben az esetben. Ha (!) lenne belole per, az kb olyan lenne, mint a garda per.
Kiknek és miért jó, ha a melegek és „Hunnia serege” összecsapnak a szombati Meleg Büszkeség-napi felvonuláson? A rivaldafényből már-már kikopó Toroczkai László és Budaházy György minden bizonnyal örülne egy balhénak, amellyel visszaszerezheti saját tárborában is…..
joco1234567 2008.06.30 18:01:21
> A család becsületén a Tutsek vérbíró által ejtett folt lemosási programjának, vagy a Szent Korona által felébresztett küldetéstudatnak mi köze van a melegfelvonuláshoz, nos erre nincs semmiféle magyarázat!

De van.

1. En nem tudom, kit mi vezerel (pl Toroczkait), de ami a buzifelvonulasokon van, az hanyinger. En nem allnek neki az asszony meztelen popsijat simogatni az Andrassy uton a sok 10ezres tomeg kozepen. Es ha ilyet tennek, az kozszemeremserto lenne, es a rendoresg elvinne (nagyon helyesen, persze az asszony elobb nyirna ki, ha hirtelen ott talalna magat a tomeg elott meztelen popsival :-)). Tehat a buzifelvonulasok resztvevoi amellett, hogy undoritoak, politikai hatszellel is dolgoznak, az a politikai oldal pedig nyilvanvaloan ellentetes azzal, amit Toroczkai kepvisel.

2. A biblias buzi annak ellenere verte ki nalam is a biztositekot, hogy kb 5 eve nem volt a kezemben Biblia. De ez olyan, mintha beoltozne Toroczkai naci egyenruhaba, es nagy nyilvanossag elott zsido csillagnak mondogatna, hogy heil hitler. Ez a tarsadalom egy reszenek erzekenyseget serto magatartas, amit a szervezok soha nem tiltottak, nem kertek bocsanatot, sot. Hat ha a buzisag azzal egyutt jar, hogy emberek onerzetebe beletaposnak es megbotrankoztatnak embereket, kozszemeremsertest kovetnek el, (amugy nem, szerencsere), akkor a buzikbol elegem van (mivel nem jar egyutt, nem izgat, hogy ki kivel mit csinal a haloszobai falak kozott). Es nem az a baj, hogy egy buzi vesz a kezebe Bibliat, hanem az, hogy az a buzi, ott es ugy. Amugy pedig ebbol is nyilvanvalo, hogy a buzifelvonulas nem valami mellett, hanem valami ellen van, a kereszteny vallas es a tarsadalom visszahuzodobb (mondhatnam normalisabb) tagjainak megbotrankoztatasara, ezert szurkolok a Toroczkainak. Raadasul a rendorseg fel is lephetne, kozszemeremserto magatartas miatt, emiatt is a Toroczkai a nyero nalam.

A buzifelvonulas resztvevoi meg menjenek az anyjukba, remelem sokat fognak kapni. Aldas lenne, ha ez az aberralt felvonulas nem tortenne meg tobbet - legalabbis ugy, ahogy tavaly megtortent, es ahogy varhatoan iden is tortenni fog.
Az Antagon újságíró blogon remekül szételemezték a Magyar Hírlap,a Magyar Narancs és az MTI tudósítását a galgagyörki esetről. Ha a 3 beszámoló közös elemeinek a száma ennyire minimális, nem kellene elgondolkozni, hogy ki és miért hamisította meg a tényeket? Újságíró az…..
joco1234567 2008.06.25 16:30:59
Dinin
> En jelenleg egyik letezo partban sem latom a biztositek halvany szikrajat sem hogy ez a dolog atmegy, ha o kerul hatalomra.

Eppen ezert fontolgatom, hogy a Jobbikra szavazok. Evi 6-700 milliard (!) forint megy el szocialis segelykent. Ha csak ezt lenullazna valamelyik part, az eves hiany fele (!) megoldodna, mar csak a masik felevel kell valamit csinalni. Tudom, nem ilyen egyszeru, a kotelezo munka is penzbe kerul, de legalabb elindulna valami.

Amugy 1x kiszamoltam, hogy mit lehetne a segelyesekkel csinalni, ime:

Segelyek teljes megszuntetese:
evi 686 milliard bevetel.

Tudtommal kb 800e cigany van (tudom, van amelyik dolgozik, de van munkanelkuli feher is - sztem jo kiindulasi alap)

Munkakepeseknek munka: 200e ember 50e forintos minimalbere evi 120 milliard forint. Munka temakore: szemetszedes, utjavitas, gatepites (regi problema!!!), parkositas, aroktisztitas, erdotelepites temakorben

Gyerekeknek kaja: 600e ember napi 3 etkezes, 100 ft/etkezes: 64 milliard forint

Mar mindnek van meloja es a gyerekeknek kaja, es meg 200 milliard alatt vagyunk (ha nem szamoltam el)

Vagyis ez 400 milliard sporolas (az eves hiany kb. 30 szazaleka)

Munkaero kell a felugyeleshez, szervezeshez, fozeshez, stb.: nos a rendtartashoz kellenek a rendorok, de a szervezeshez jo lenne pl. a MAV alkalmazottak meg az onkormanyzati dolgozok atcsoportositasa, ami ugyancsak konnyen megoldhato, mert koztudott, hogy nincs ennyi dolgozora szukseg, tehat az o munkanelkuliseguk is megoldodna, lehetne vegre automatizalni pl. a vasutat, ahogy a GySEV evekkel ezelott megtette sok helyen. Mindemellett javulnanak az utak, szepulne az orszag.

Namost amig valaki szavazatvasarlasi szemmel nezi ezeket, addig nem lesz elorelepes, ilyen, amugy konnyen megvalosithato program fel se merul bennuk, mert felnek a valasztasoktol.. Ezert kene 1 olyan part, ami rendet akar ezen a teruleten, es nem elsodleges celja a cigok szavazatainak a megszerzese. Ez egyelore szerintem csak a Jobbik, de persze meg van 2 ev...
Ez megint Kertész Péter blogja, a 2007. szeptember 4-i bejegyzés. Ő egyértelmű filoszemita (esetleg cionista), és saját maga is zsidó, hivatkozik is tragikusan elvesztett hozzátartozóira; tehát sok mindennek nevezhető, de antiszemitának aligha. És mégis... Látványos öngól, azt…..
joco1234567 2007.11.14 12:04:12
En matyi10 hozzaszolasaira irnek par gondolatot:

Az, hogy a zsidok nem olvassak a Talmudot, teljesen megnyugtato hir lenne, ha igaz lenne. En ezt valahogy teljesen mashogy erzekelem. Emlekezzunk csak a Csiszar Jeno - Talmuidmagyarazo rabbi riportjara, ahol Csiszar Jenon nyilvanvaloan latszott, hogy pitizik, bocsanatert esedezik egy vallasi tudos ember fele. Ha a Talmud egy senki altal nem olvasott ertektelen hulyeseg, akkor miert is kavart ez az egesz akkora port? Akkor mi magyarazza meg Csiszar Jeno alazkodasat? Sztem a Romai Papa tized ekkora hatassal nem lett volna ra.

Sztem az vak, aki elvitatja a zsido egyhaz hatalmat Magyarorszagon. A zsido egyhazban pedig az emberek nyilvanvaloan olvassak a Talmudot, es nyilvan nem itelik el. Tehat a Talmud tanitasai nem kis befolyassal vannak az emberek eletere. Mindemellett a nem zsidoknak nem szabad a Talmudot olvasni, hiszen nem ertenek meg, es amugy is tiltja. Nagyon erdekes osszefugges: a talmudi elveket koveto/tanito zsido egyhaz az akaratat sikerrel raerolteti a magyar allamra, mikozben a nem-zsido allampolgarok nem is olvashatnak bele ebbe a Talmudba.

Ez az egesz nyilvan nem jelenti azt, hogy a zsidok 3 eves kislanyokat rontanak meg tomegesen. De azt jelenti, hogy a nem zsidoknak is jogot es lehetoseget kene biztositani a Talmud megismeresere, a zsido iskolakat pedig meg kene nyitni a nem zsidok fele. Arra pedig, hogy a Talmudban benne avan a 3 eves kislany roblema, nem lehulyezni kell a nem zsido embereket, hanem ha ez tenyleg felreertes, akkor lassuk: pontosan mit is ertettunk felre?

A zsidok mindig titkoloznak, vedik a sajat kulturajukat, misztikus dolgokat irnak/mondanak mindenfelerol, felnagyitjak az oket ert csapasokat, szivarogtatjak az o erdekeiknek megfelelo informaciot, es az egyik zsido sosem igazitja helyre a masik zsidot, ha hulyesegeket beszel, nem egesziti ki a feligazsagokat, mindig egysegesen vedik egymast (ebbol is latszik, hogy kozos ellensegkent tekintenek a nem zsidokra - a gojok ki vannak zarva az informaciokbol es a lenyegi vitakbol is). Ugyanakkor mindennek teljesen az ellentetet varjak el a gojoktol, hogy veluk mindenki legyen fair, ok mindenbe uthessek bele az orrukat, azert ne zarhassanak ki senkit sehonnan, mert zsido.

Nagyon durva ez a kettos merce, amit a nem zsido nepesseg 99 szazaleka nem lat, 0.9 szazaleka tudatosan elosegit, es csak 0.1 szazaleka haborog ezen. Pedig sztem van min haborogni.
joco1234567 2007.11.15 14:48:01
Molnargoreny · molnargoreny.blog.hu 2007.11.14. 18:15:30

Na ezzel igy en is egyetertek, persze azert megjegyzem, hogy sok ember hazasodik-valik, amit a katolikus egyhaz tiltott evszazadokon keresztul, megis van kulonbseg egy kereszteny kulturaju es egy nem kereszteny kulturaju ember kozott. Akar egy 3x elvalt kereszteny es egy disznohust evo zsido kozott is. De ezek a dolgok toleralhatoak.

Viszont Mao.n (es a vilagban) nem a disznohust evo, vagy akar csak a csendben vallasos zsidoval van baj, hanem a cionistakkal, akik mellett a zsido egyhaz mellszelesseggel kiall, tamogatja oket (csak nezzuk meg a mai kormany es a zsido egyhaz kapcsolatat), es lovat tesz alajuk; talan ok a fo szervezok is. Csak nezzuk meg az ultrakonzervativok szerepet az USAban, es az USA kulpolitikajaban. Vagy a gyulolettorvenyt Mao.n.

En szemelyes kapcsolatokban nem szoktam zsidozni, es nem is erdekel, hogy ki zsido (igazabol lehet, hogy nincs zsido ismerosom, passz). De amit az a Csiszaros musor bemutatott, a Csiszar es a rabbi viselkedeset, ugy gondolom, hogy valami nagyon furcsa hatalmi kapocs volt egy Maon. megmondoembernek szamito, elvileg mindenkitol fuggetlen, csak a fonokeitol es csak minosegi kerdesekben fuggo (pl. hogy eleg fuggetlen -e, mennyi nezot vonz, stb.) mediaember, es egy zsido, Talmudot dicsero, es tanitasait koveto, mindenkit szembehazudo, igazsagokat elferdito/elhallgato vallasi tudos kozott.

> Nem egységes a zsidóság
Ez igaz, de azon zsidok, akiknek "kozos az ellensege", nyilvan sokkal tobben vannak, mint azok, akik olvassak a Talmudot. Az egyhazi vezetok kozott pedig latszolag 100 szazalekos a kozos ellensegkepu emberek aranya. De amugy en nem akartam sose zsidokrol mint fajrol irni (nem is szeretem ezt a faji dolgot igazan...). Nekem a Talmud koveto zsido egyhazrol, es annak a hatalmarol vannak negativ gondolataim. Es nyilvan nem gondolom, hogy faji alapon kene igazsagot tenni, hanem a zsido egyhazat kene valojaban megregulazni. Pl tobbek kozott azzal, hogy az egyhaz ne allithasson fel faji alapon szabalyokat. (ugyanugy, ahogy cigany kerdesben sem a ciganyokat, hanem a putrikban eloket es a munkanelkuli sokgyerekeseket kene elovenni)
  Régóta tudjuk, hogy ha hirtelen rákiabálsz egy amerikaira, hogy "hülye, egzotikus nyelv" jó eséllyel azt vágja rá, hogy "magyar". A legújabb, a maga nemében - Mentos típusú, szándékosan ultradebil reklám - igen erős példa erre a Jimmy John's…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
joco1234567 2007.09.26 17:57:32
Teljesen nyilvanvalo, hogy az mszp-szdsz mit tesz a hatalommal, ha megszerzik, lathatja mindenki. 5-6 ev alatt minden rosszabb lett Maon - nincs olyan dolog, amire ra lehetne mondani, hogy ez a kormany muvelte, pozitiv, es akarmelyik ismerosom eletere hatassal lett volna. Negativot rentgeteget lehet mondani. Ez nem a begyuruzo valsagnak koszonheto, hanem ennek a kormanynak, aki evente tobb, mint 1000 milliard forint veszteseget termelt 4 even keresztul.

A Napkelte nem kis szerepet jatszott abban, hogy az mszp megszerezze a hatalamat - ahogy a 7i7es, meg a tobbi musor sem. Az ezeket keszito embereket nagyon szivesen lekopnem, verebestol acelig. Szerintem kene, hogy az emberben legyen egy erkolcsi hatar, amire azt mondja, hogy ez igy nem mehet tovabb. Velemenyem szerint ahogy Mao.n mennek a dolgok, minden kormanyoldali embernel el kellett volna jonnie annak, hogy ezt kimondja, es valami masba kezdjen, politikatol fuggetlenul. Aki maradt, az nyilvanvaloan penzert kepes emberek millioit megnyomoritani.

Aki errol a tenyrol elfelejtkezik, mikozben azt merlegeli, hogy a hirtv vagy a napkelte a nagyobb sz*r, az sztem hibazik.

Ha ettol az "aprosagtol" eltekintunk, sztem mind2 ugyanolyan. Adott celcsoportnak sugarozzak a hulyesegeiket, akiknek 100 milliard vagy 1000 milliard a hirekben nem jelent kulonbseget, de nagyon jol el tudja itelni a homokosokat, vagy az oket dobalo szelsosegeseket, fel az antiszemitaktol, vagy utalja a zsidokat. Ugyanennek a celcsoportnak szol az intelligens molekula, az odaegett zsirt surolas nelkul csillogova varazsolo tisztiotoszer reklamja, meg a neni mosolya, aki a fogkremet reklamozza. Ilyeneken hulyeseg felhuznia magat az embernek.
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
joco1234567 2007.06.05 15:20:28
nadivereb: nekem meg ezzel:

"Ha a Fidesz nyer, nagy valószínűséggel most őket utálnák, mert megemelték a gázárat és reformokat vezettek volna be."

Ezt mi alapjan irod?

Ha szted egyik kutya masik eb, akkor talan nem kene szavazni. Az alapjan meg foleg nem, hogy melyik a szimpi, a trendi, a jokepu, a megnyerobb, ill kevesbe antiszemita.

Amugy meg a "reform" szuksegessegerol: Meg tudod magyarazni a reformban, hogy miert alltak meg pont az ingatlanadoknal? Egesz Europaban a mukat sujto adokat csokkentik (Irorszag, Franciao, Lengyelo, Szlovakia, ...), mert versenyeznek a tudasert, a munkaeroert. Ellenben sok helyen van ingatlanado, ami nem a munkat sujtja, viszont potolja az alacsony munkaado miatt kiesett beveteleket. Ezzel szemben Maon jelenleg no a munkanelkuliseg, mert gyf rajott, hogy a sok nyugdijas nem fog ra szavazni, ha a lakasokra bevezeti az adot, igy lesz*rja a munkanelkuliseget es a gazdasagi problemakat, es a sajat nepszerusege erdekeben tonkrevag mindent es mindenkit. A nyugdijas tabu, ahogy a volt PM mondta. Pont emiatt jutottunk ide: D209 bevezette a 30 napos programot, hogy majd ra szavazzanak a valasztasokon. gyf 2 evig nem csinalt semmit, hogy majd ra szavazzanak a valasztasokon. gyf most is ezt tartja kizarolag szem elott, valamint az interaktiv tablakbol eredo mellekes tipusu dolgokat. gyfnek minden ugy jo, ahogy van, a 60 ev felettiek tabuk, a tobbinek meg nesze meg egy pup. Igy nem lehet reformot csinalni. Ekkora sz*rt az orban nem csinalt. Ha szted igen, kivancsian varom a reszleteket.