Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toronyőra

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
toronyőra 2010.07.14 12:06:36
Tisztelt Játékosok!
Ad1.
tsipsyről nehány szó:
A kommentjei minősíthetetlen hangneme igen súlyos gondot okozott számunkra is, leginkább az, hogy céhvezérként írta, ami nem fedi a valóságot. Neki semmi köze sem volt a KH-hoz, a közelében sem járt a harcmezőknek, a szerevezésben sem vette ki a részét. Ennek ellenére mint a PH alapító tagja és egykori vezetője sem engedhető meg ekkora arccal beszélni, a Valorian oldal játékosait sértegetni, márpedig a megnyilvánulásai sértőek, gyerekesek voltak, és számunkra is vállalhatatlanok. Kérem a társaság tagjait, hogy a hozzászólásit ekként tekintsék, hogy az kizárólag az ő „véleményét”, hozzáállását tükrözik. Elnézést nem kérhetek egy felnőtt ember szavai helyett. Tehát ismétlem, a fent nevezettnek többé semmilyen formában nincs köze a PH céhhez, a hozzászólása kizárólag őt tükrözi.

Ad.
WizzurahDD
Kedves W. a bohóc céh egyik úgynevezett vezetője lennék. Minden esetben legelőször is köszönettel tartozom. Köszönet azért, hogy nyilvánosságra kerül az igazi arcod, amit nem tisztem minősíteni. Egy igen aprócska tényről el tetszettél felejtkezni, mégpedig arról, hogy annó a gebrai kastély elfoglalásához, e bohóc céhektől kértél segítséget, persze azt sem úgy, hogy a vezetőkkel egyeztess, hanem csak bele a levegőbe: kastélyharc, gyertek, gyertek. Semmi kifogásom ez ellen, a mind chat erre lehetőséget biztosit.
„Ez a kijelentés részemről válasz a Phoenix sunyi gerinctelenségére”
Miféle gerinctelenség? – Amikor átjöttél (ki tudja milyen okból), az első dolgod a kérkedés, a gőgös nagyképűség stigmait hordozta magán, tudom, ott voltam, amikor azt ecsetelted festői magabiztossággal, hogy Neked, karriered volt a Valorian oldalon. Remek, szólok, hogy ez egy virtuális játék. Amit akkor ott tettél, mondtál: olvadjatok, mert megjött a nagy W. (nem nem Winettou). Valamint emlegettél valamiféle hatalmas műveltséget. Tisztelt W. te annyira vagy művelt, mint a friss tavaszi veteményes. Persze az amely ápolatlan, s mindenféle vadhajtás nő ki belőle. Sebaj. Igen, valami apróság megütötte a fülem minap, Te nagy Vezér, hogy lehet az, hogy a céhed tagjai nem értesülnek arról, hogy mit is kap a céh vezetője egy sikeres foglalás, valamint egy sikeres védés után? Azok a hangok, amiket te mondtál, hogy a bohóc céhekből mennének hozzátok emberek… nos örömmel tudatom, hogy a verebek azt is csiripelik, tőletek is készülnek távozni (ne a lvl 50esekre gondolj). Utólag köszönöm azt is, hogy megástad a sírod a Derioni oldalon is, valamint belefeküdtél a koporsóba, szépen ráhajtottad a fedelet. Mi leszünk olyan kedvesek és eltemetünk. Hogy egy klasszikussal zárjam soraim: „Viszek virágot a sírodra”

Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: ilyennincs
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
toronyőra 2010.07.12 16:50:52
Kedves HunTers!

Kezdjük a legelején, Ti kitűztétek azt a célt, hogy nem lesz Derionban 38as craft fegyó (néhány kaszt számára) ezáltal, ÖNKÉNYESEN (mint önkényuralmi rendszerekben szokás) hoztatok egy döntést. A hajcihő amint műveltek 5 db, ismétlem, hogy mindenki értse: öt darab, 38 as craft fegyó miatt, egyszerűen a gyerekes és nevetséges kategóriába tartozik. A fegyverek elosztási aránya ismert, nem ezzel foglalkoznék.

Tereljük a témát a tegnapi súlyos zakóra, ami szépen rátok illett/fért.
3 hét kőkemény szervezőmunkáját, együttműködését írjátok le azzal, hogy mert egyesek kaptak fegyvert már nincs érelme (talán a létezésnek sem), semmibe veszitek azt, hogy Derionban nem kis ellentétek feszültek/feszülnek.
Megkérdem: szerintetek csak páran szeretnének craft fegyót?
(magam is arra pályáztom, így komoly energiáim fekszenek benne abban, hogy ki legyetek onnan ebrudalva, valamint: ez a foglalás KÖZÖS eredmény)
Nem tehetünk róla, hogy nem tudtátok a kémeiteket eléggé felkészíteni arra, hogy mit is szedjenek össze információt, valamint működött a dezinformálás, kitűnően.
Kisebbíteni azt a tényt, azzal hogy ki lett osztva pár fegyver… ez a no comment kategória.
Csúnya vereség volt, a mi oldalunkról pedig kitűnő összefogás. Fájdalmas lehet leesni a magas lóról, nem tagadom.
Emiatt durcásan kivonulni a homokozóból… na igen ez a varható reakció. De mi 2 hónapig szivesen nézzük a kastély belsejét.
(egy GMet se ismerek, nem is érdekel, a játék szabályait betartva játszom. elkerülendő a varható pocskondiázást, h GM seggnyaló vagyok)
( AxxE, utólagos engedelmeddel használtam a kastélyban hagyott póker paklid, es elcsakliztam Bengától az egyik pálcáját--- ez poén volt)
Üdvözlettel:
ilyennincs
(mégis van…)